2777
2789
عنوان

اونایی ک به شهدا معتقدن(تاپیک مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست
من محمدصدرامو از چهل روززیارت عاشورا خوندن هر روز به نیت یک شهید دارم

شما چله ی آیت الله حق شناسو خوندی؟اخه خیلی سخته آدابش ک متاسفانه من نمیتونم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
برام معجزه شده والا همه تعجب کرده بودن حتی رئیس اداره اخه قرار بود فقط ۴نفر انتقال بدن،استان سرخود ۱ ...

عزیز وقتی خدا بخواد همه ی غیر ممکنا ممکن میشه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من دیر میخوابی بخاطر اینه حتما  بادصبا بریز گوشیتو بذار جایی که دم دستت نباشه بخاطرش بلند ...

بله دیر میخوابم..ولی بدبختی گیر افتادم بخدا انگار دم اذان بدنمو با زنجیر میبندن نمیتونم از جام بلند شم و من خیلی ب خواب عاجزم دست خودم نیست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه عزیزم هر زور یک بار زیارت عاشورا رو خوندم با یک سلام و یک لعن

خداروشکر انشالله خدا حفظشون کنه بیمه امام حسین باشن..توکل برخدا منم حاجتمو بگیرم با توسل به شهدا من خیلی ب شهدا اعتقاد دارم..وقتی ک میرم بهشت زهرا ی حس عجیبی دارم