2777
2789

چند روز پیش مستند ملازمان حرمو میدیدم بعد آخرش راوی از امام زمان عج نقل کردن که هرکس ۴۰ روز زیارت عاشورا بخواند و ثواب آنرا هدیه کند بی شک اگربه صلاحش باشه حاجت دنیایی و اخروی میگیره اگه هم حاجت روا نشد خدا اون دنیا آبروشو میخره،یک عاشورا عاشورا بپا میکند

دوستان من ب نقل از روای گفتم و دقیق آخرشو یادم نیست ولی همین بود..منم قصد کردم برای حاجتم ۴۰ شب زیارت بخونم و هرشب هدیه میکنم به روح یک شهید عزیز،ولی نگرانیم اینجاست ک اصلا خودمو لایق نمیدونم ک بخوام ثوابشو هدیه کنم بنده گنهکاری نیستما(که برای خدا گنهکارم،) فقط نماز صبحم قضا میشه پیش خدا رو سیاهم بخاطر همین روم نمیشه اصلا انگار بی احترامی میکنم بهشون..بنظرتون ثوابی داره این زیارت عاشورایی ک میخونم؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

حتماخودشهدا کمکت میکنه😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ثواب که داره ولی سعی کن نمازت قضا نشه منم خیلی وقتا خواب می مونم😔

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

آره حتما

من‌انتقالیم جور نمیسد هیچ امیدی هم نداشتم ۵تا تسبیح صلوات نذر شهید ابراهیم هادی کردم دیروز فهمیدم ک انتقالیم جور شده ینی ب هر دری زده بودم گفته بودن امسال باید قید انتقالی رو بزنم اما جور شد😍😍😍

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
آره حتما من‌انتقالیم جور نمیسد هیچ امیدی هم نداشتم ۵تا تسبیح صلوات نذر شهید ابراهیم هادی کردم دیروز ...

خدا رو شکر عزیز

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ثواب که داره ولی سعی کن نمازت قضا نشه منم خیلی وقتا خواب می مونم😔

وای نمیدونی چقدر من التناس خدا رو کردم کمکم کنه از شخدا خواستم کلی آیه میخونم قبل خواب معذرت میخوام قبل خواب آب زیاد میخورم ک بیدار شم دم صبح ولی نمیشه خیلی ناراحتم خیلی احساس میکنم هیچکدوم از نمازام هم بخاطر نماز صبحم ثبول نیست یا هرکاری میکنم احساس میکنم پیش خدا جایگاهی ندارم من ی بنده بی اراده سستم 😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
به کیا هدیه کنن؟

نگفتن ب شخص خاصی راوی گفت ثوابشو هدیه کند 

منم نیت کردم هدیه کنم ب روح شهدا اگ لایق بدونن 😔

خدا رو شکر عزیز

برام معجزه شده والا همه تعجب کرده بودن حتی رئیس اداره اخه قرار بود فقط ۴نفر انتقال بدن،استان سرخود ۱۳نفر انتقال داده و منم تونستم انتقالی بگیرم😅😅

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
وای نمیدونی چقدر من التناس خدا رو کردم کمکم کنه از شخدا خواستم کلی آیه میخونم قبل خواب معذرت میخوام ...

مثل من دیر میخوابی بخاطر اینه حتما 

بادصبا بریز گوشیتو بذار جایی که دم دستت نباشه بخاطرش بلند شی نمازهای روزتم به موقع بخون سر وقت

من شوهرم نماز نمی خونه 😔بخاطر اینکه بیدارشه سریع خاموشش میکنم ی موقع هایی دوباره خوابم میبره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خیلی کار خوبی میکنی عزیز

انشالله خدا هم حاجت دلتو بده

بخدا نزدیک شو خدا هزاران قدم برات برمیداره انشالله ک مشکل نماز صبحتونم حل میشه

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛