2789
عنوان

کرونا

368 بازدید | 45 پست

چرا رعایت نمیکنن اخه؟الان نگرانی وزرات بهداشت شده همزمانی انفولانزا و کرونا😐به هر کی میگیم نرو بیرون جشن نرو خرید نرو عزا نرو میگه دیگ مردم خسته شدن😒یه سوال بپرسم؟شما همون مردمی نیسین که خدایی نکرده عزیزتون مریض بشه ب دکترش میگین زندگیم رو بگیر جون اینو نجات بده؟الان بهش میگن مرحله پیش گیری نیاز نیست وقتی خدایی نکرده خودت و عزیزت مبتلا شدی زندگیت رو بدی😒همین الان رعایت کن...هر کی از خودش شروع کنه...غیر ضروری بیرون نرین!پارک نرین!خرید غیر ضروری نرین!عروسی نرین!عزا نرین!دورهنی و رستوران و تجمع نرین!نماز جمعه و مسجد و جماعت نرین!ب خدا واجب نیس!باور کنید اگ رعایت کنیم ب نفع خودمونه!یه ماسک ساده چیه؟اونم نمیزنن میرن بیرون😐اخه بابا ب نفع خودتونه😐😐😐😐

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چی میشه همه تو خونه هاشون بمونن؟چی میشه همه باهم رعایت کنیم؟مثل روزای اول؟چی میشه فکر کنید کرونا از رگ.گردن به شما و عزیزاتون نزدیک تره؟ 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

ندیدی چطور تو شهر ما عروسی میگیرن 

همین الانم صدای اهنگشون میاد

ما هم سه شنبه دعوتیم دوباره با مادر شوهرم اینا باید بجنگم 🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من که اعصاب خردی گرفتم

من داغون شدم نابود شدم هیچ جا نمیرم ولی میگم حداقل حقی ب گردنم نیست

ندیدی چطور تو شهر ما عروسی میگیرن  همین الانم صدای اهنگشون میاد ما هم سه شنبه دعوتیم دوباره ب ...

نرو عزیزم نرو با هیچ کسسر جونت تعارف نکن!

من که خیلی رعایت میکنم خیلی 

الان خیلی وقته هیچ جا نرفتم جز مطب حتی خرید میوه هم شبا ساعت ۱۲ ۱ میرم هایپر میوه که کسی نیست با رعایت کلی بند و بساط میوه میخرم

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره