2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 45 پست
کاش بازم قرنطینه کنن هیچ کس رعایت نمی کنه اینجا گله ای میرن مردم عروسی ،باشگاه ،مهمونی اینجوری بریم ...

دولت این کارو نمیکنه😭ولی کاش مردم خودشون رعایت کنن... خیلیا کار واجب ندارن تو خیابونن...مهمونی دورهمبگی عروسی عزا خیابون گردی واجب نیس ب خدا

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
کلیپ خواننده اصفهانی رو دیدید؟دوشب قبل فوتش گرفته 😔😔😔

میدونی تک تک اونایی ک رعایت نمیکنن حق الناس گردنشونه؟اه ی ملت پشت سرشونه؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای وای😭

الانم برادرشوهرم گرفته قرنطینه اس دامادمون وبچه خواهرم وبرادرای دامادمون خاله های شوهرم خلاصه فکرشوبکن بیشتریاگرفتن ومادرجاریمم ازکرونافوت کرددوست شوهرم جوون بودباکرونافوت کردعجب وضعی شده

دولت این کارو نمیکنه😭ولی کاش مردم خودشون رعایت کنن... خیلیا کار واجب ندارن تو خیابونن...مهمونی دوره ...

اره ب خدا هیچکس رعایت نمی کنه تازه منو ام چپ چپ نگاه میکن تو خیابون به خاطر ماسکم   انگار ن انگار کرونایی وجود داره 

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...
الانم برادرشوهرم گرفته قرنطینه اس دامادمون وبچه خواهرم وبرادرای دامادمون خاله های شوهرم خلاصه فکرشوب ...

هنه اینا اگر رعایت کرده بودن ب خدا نمیگرفتن😭😭😭😭من خورد شدم خسته شدم😭😭😭

میدونی تک تک اونایی ک رعایت نمیکنن حق الناس گردنشونه؟اه ی ملت پشت سرشونه؟

شوهرخودم بدتره عین خیالش نیست همه جا میره واسش مهم نیست من دارم تو قرنطینه له میشم،اگه خودشون میگرفتن میمردن حرفی نبود ماروهم درگیر میکنن

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
اره ب خدا هیچکس رعایت نمی کنه تازه منو ام چپ چپ نگاه میکن تو خیابون به خاطر ماسکم    انگا ...

ب خدا 80 درصد بیرون رفتنای مردم الکیه!خیلیا کار ندارن میرن بیرون

قانون جدید و سخت هفته بعد اجرا میشه 

خدا کنه قرنطینمون کنن بابا پولم نمیخوایم با نون خشک سر میکنیم😭فقط قرنطینمون کنن تموم بشه😭

کسی رعایت نمیکنه

هیچ کس!من ی سرطانی ام ک تازه خوب شدم😭ب خدا سیستم ایمنی من خیلی ضعیفه من نمیتونم حتی پامو از در خونه بذارم بیرون...کاش مردم ب خودشون بیان😭

هیچ کس!من ی سرطانی ام ک تازه خوب شدم😭ب خدا سیستم ایمنی من خیلی ضعیفه من نمیتونم حتی پامو از در خونه ...

منم بخداافسردگی گرفتم حتی دم درم نمیرم شهرمون بدجورآلوده شده همش عصبیم حالم بدشده ازبس خبرفوت اینواون بهم میدن 

شرایط خیلی بدیه خیلییی... حداقل گار و راحترینش ماسک زدنه که گفت خطر ابتلارو تنها میاره رو ۵ درصد... ...

منم خیبی داغونم خیلی افسردم ولی چاره ای نیست😭