2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 45 پست
ازبس جایی نمیرم ولی دخترم شدید رو مخمه و شبو روز در حال گریه کردنه کوتاهم نمیاد به وضع عادت نمیکنه

باهاش تو خونه بازی کن ولی جونش رو داری نجات میدی

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
نرو عزیزم نرو با هیچ کسسر جونت تعارف نکن!

سه هفته پیش هم دعوت بودیم نرفتم 

اگه بدونی چقدر باهام بحث کردن سوهرنن که خداراشکر هییچیی نمیگه

ایندفعه هم نمیرم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلیا فرهنگ ندارن، طرف مادرش کرو‌نا بستریه تو بیمارستان تا روز قبل هم پیشش بوده ، خودش برگشته شهرش پیش شوهر و بچه هاش!!! تازه زنگ میزنه به پسرش که بچه هات و زنت رو بیار ببینم دلم تنگ شده ، تازه پهلوهاش هم میگه درد میاد، میگه سالم هستم!!!!

باهات موافقم ولی کرونا تموم نمیشه منم خونه مادر شوهر و مامانم میرم از قبل بارداریم یعنی حدود ۲سال و ...

خرید انلاین فعلا بهترین گزینس!

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
خیلیا فرهنگ ندارن، طرف مادرش کرو‌نا بستریه تو بیمارستان تا روز قبل هم پیشش بوده ، خودش برگشته شهرش پ ...

ب خدا هر کس از خودش شروع کنه ریشه اش کنده میشه😭

سه هفته پیش هم دعوت بودیم نرفتم  اگه بدونی چقدر باهام بحث کردن سوهرنن که خداراشکر هییچیی نمیگه ...

افرین ک.نمیری😍

باهاش تو خونه بازی کن ولی جونش رو داری نجات میدی

خسته شدم روانم داغونه کوچمون بن بسته و بچه ها حدیدا میان تو کوچه دوچرخه بازی دخترم پشت در فقط اشک میریزه و من در حال مقاومت،ای کاش میمردم تااین حد روانم ریخته بهم

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
به کی میگی تووووو اینجا از سه چهار تا تاپیک یکی تاپیک عروسی و مهمونیه

وای ک چقد حرص میخورم من

خسته شدم روانم داغونه کوچمون بن بسته و بچه ها حدیدا میان تو کوچه دوچرخه بازی دخترم پشت در فقط اشک می ...

اخی عزیزم حق داری ولی تو ی مادر قوی هستی و بعد ها دخترت بابت سلامتش ازت تشکر میکنه

شهرماکه شهرکرونای شده همه دوست وآشناهامون گرفتن خیلیاهم مردن😢

وای وای😭

کاش بازم قرنطینه کنن هیچ کس رعایت نمی کنه اینجا گله ای میرن مردم عروسی ،باشگاه ،مهمونی اینجوری بریم جلو فاجعه ب بار میاد 

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...