جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بی بی فیس که خیلی خوبه جذابترین دیر تر پیر میشین من همیشه میگم خوشبحال بی بی فیسا
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
واقعا اينايي که میگن اذیت میشم بهم میگن کوچیک تر میزنی رو درک نمیکنم،یا شاید من فرق دارم وقتی بهم میگن قند تو دلم آب میشه،با اینکه واقعا کمتر از سنم نشون ميدم
😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید