2821
2789
عنوان

درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 45 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا خودمم هنوز ذلیل این همه اصرار و متوجه نشدم

خب ببین شوهرت دون خونه رو اجاره نداده باشه ک بخاد از تو قائم کنه 

یکی از آشناها ما خونه رو اجاره داده بود ب عروس نگفته  بود و بعد عروس بیچاره ۲ ماه با خانواده شوهرش زندگی کرد تا مستاجره بره

خیلی دوس دارم شاد باشم ولی هرکاری میکنم نمیشه

ازبس توذهنت یه هیولاساختی ازاون خونه ازاونجازندگی کردن اتفاقابنظرم به نفعتونه هم ازلحاظ اقتصادی هم امنیت انشالله بعدامستقل میشین وقت برامستقل شدن هست ولی وقت براباهم بودن خیلی کمه تازه فقط یه ساختمونیدزندکیاجداست دیگه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

اصلا به خانواده اجازه دخالت تو زندگیتو نده. شوهرتم معلومه گوش به حرف خانواده شه بنظرم این شوهر شوهر نمیشه برات    من اگه بودم قبول نمیکردم 

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
واقعا بعضی از پدر مادرارو نمیتونم درک کنم.هر پسر یا دختری باید یه روز از خانواده جدا بشه و زندگی مست ...

دیگه فردا عروسیمه وقتی دیدم کسی گوش نمیده منم دیگه تلاش خودم و کرده بودم بیخیال شدم 

اصلا به خانواده اجازه دخالت تو زندگیتو نده. شوهرتم معلومه گوش به حرف خانواده شه بنظرم این شوهر شوهر ...

ازهمه نظر خوبه اما این یه مورد ضعف درمقابل مادر و پدر بده

یکمی اززندگی مشترکتون بگذره متوجه میشی که چه نعمت هایی هستن پدرشوهرومادرشوهرت .لطفاسعی کن باشادی وذو ...

شما متوجه نیستید بحث خونه اونا و خونه اینا نیست بحث اینه که این خانم کلی کوتاه اومده به شرط خونه جدا و تصمیم گرفته با شوهرش. آقا هم قبول کرده حالا زده زیرش بخاطر خانواده خوب از اول می گفت باید خانوادم قبول کنن که خانم هم از طلا و تجملات ودلخوشیای یه عروس نگذره. این مرد زندگی نیست حالا کی گفتم  

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

ببین عزیزم حالا برو ولی بعدا با محبت ونرمی از شوهرت بخواه زودتر مستقل شید

میدونم سخته ولی از الان یادبگیر چجوری حرفت برا شوهرت برو بیا داشته باشه

همیشه هم بهش بگو بخاطر تو فقط اومدم اینجا

به این فککن که انشالله فقط مدت خیلی کمی اونجا زندگی میکنی و بعدش ازشون جدا میشی..

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز