2777
2789

الان یکی ازمشکلات اصلی جامعه ما اینه که یه واجب فراموش شده به طور جدی و اون تمر به معروف و نهی از منکره چون بعضی هامون فکر میکنیم کاربه کاردیگران نداشتع باشیم درصورتی که این اشتباهه و باید برای اون قلب ها و باطن های خدایی حرف حق رسونده بشه چون ممکنه بخش زیادی از جامعه اصلاح بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابامن که نگفتم من بی عیبم من میخوام بحث غیبت کردن رو به چالش بکشم و بین افراد مختلف دربارش بحث بشه ...

من دارم میگم درمورد عیب خودت بحث کن به جای دیگری

عیب جویی و حکم کردن برای دیگران راحته ، اما عیب جویی ا خودمون سخت 

قیاس مع الفارق نکن بنده ی خدا

امام علی و....هم اول بندگی کردن و عیب های خودشونو برطرف کردن تا به درجه ای رسیدن ک اجازه پیدا کردن برای دیگران درس اخلاق بدن

اصن خودم و خودتو مقایسه نکن با این اشخاص

همون امام علی حدیث داره هرشب به حساب خود رسیدگی کنید قبل اینکه به حساب شما رسیدگی کنند

بحث کردن و حرف زدن راجع به اخلاق دیگران راحته حسابرسی از خود ادمه که سخته

چون مشکل و ضعف منو تو نیس  ادم باید اول ضعف های خودشو برطرف کنه بعد اگه واقعن وقت اضافه اورد ب ...

به هر حال یه تبادل و نظر و گفت و گوی معمولیه امیدوارم خوب بوده باشه درود خدا برشما و امیدوارم شاد و سلامت و موفق باشید

من دارم میگم درمورد عیب خودت بحث کن به جای دیگری عیب جویی و حکم کردن برای دیگران راحته ، اما عیب جو ...

صددرصد که ما به اونا نمیرسیم ولی باید پیروی کننده آموزه هاشون باشیم 

من قبول دارم آدم باید عیب خودشو ببینه صددرصد درسته ولی نباید از دیگر امور غافل بشه دین خیلی گسترده س فقط این نیست که مشغول به خودمون باشیم چون اگه اینطور باشه دین رو اجرانکردیم

پس اگه اینطوریه بفرمایید که امربه معروف و نهی از منکر که توقرآن به صراحت اومده و تو روایات اهل بیت ا ...

امر به معروف و نهی از منکر شرایط داره الکی نیس 

ادم باید اول به حساب مودش رسیدگی کنه

شاید اخلاق منو وشما مشکلی داره ک باعث رنجش دیگری و سوقش به سمت غیبت و گناه دیگری بشه !

دین در درجه اول برای اصلاح رفتار و کردار خود ادم هس 

امر به معروف و نهی از منکر شرایط داره الکی نیس  ادم باید اول به حساب مودش رسیدگی کنه شاید اخل ...

فک نکنم آدم غیر معصوم عیوبش کامل تموم بشه معمولا پس اگه اینطوریه همیشه عمر بابد مشغول به خودمون باشیم

من قبول دارم آدم باید عیب خودشو ببینه صددرصد درسته ولی نباید از دیگر امور غافل بشه دین خیلی گسترده س ...

هرکسی اگه به خودش رسیدگی کنه قطعن اونقدر تغییر و اصلاح پدید میاد ک خیلی از مسایل از ریشه حل بشه 

اصن بحثم دین هم نیست کلن اخلاقیاته ، به جای اینکه به اصلاح خودمون بچسبیم فقط چسبیدیم به  دیگران که کی چیکار میکنه کی نمیکنه چون اصلاح خود ادم شجاعت میخواد ولی سخنرانی برای دیگری اسونه

هرکسی اگه به خودش رسیدگی کنه قطعن اونقدر تغییر و اصلاح پدید میاد ک خیلی از مسایل از ریشه حل بشه  ...

انسانیت بابرنامه و مفصل رو از دین میگیریم چون متصل به خداس ولاغیر و ازاونایی انسانیت می آموزیم که انسان واقعی و عادل باشن مثل پیامبر مثل امام حسین و اهل بیت

٦-حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم :

«لایَحِلُّ لِعَینٍ مُؤمِنَهٍ تَرَی اللَّهَ یُعصَی فَتَطرِفَ حَتَّی تُغَیِّرَهُ»

برای چشم با ایمانی که عصیان خداوند رامی بیند، روا نیست آن چشم به هم خورَد تا این که وضعیت را تغییر دهد.

(وسائل الشیعه، ج١٦، ص١٢٦)

سایت هدایتگر

فک نکنم آدم غیر معصوم عیوبش کامل تموم بشه معمولا پس اگه اینطوریه همیشه عمر بابد مشغول به خودمون باشی ...

فکرتون بنظر من اشتباهه

این همه قدیس و معصوم تو تاریخ نطفشون از فضا که نیومده اول بندگی کردن 

خدا از روح خودش در درون انسان دمیده و به انسان کرامت داده

ما همه نفسی از خدا درون وجودمون هست که طبق همون قرانش از رگ گردن هم بهمون نزدیک تره پس قطعن قدرت خیلی از کارها و اصلاحات اخلاقی خودمونو داریم 

وگرنه خدا از قدرت اختیار انسان نمیگف

و اگر قدرت رفع عیوب و نداشتیم هرگز وعده بهشت و جهنم داده نمیشد

چجوری خدایی که عادل ترین هستش چیزیو از انسان میخواد که قدرتشو بهش نداده باشه؟؟؟

در اینصورت میشه گف خدا عادل هس؟؟؟

البته صددرصد درسته نباید خودمون مثلا دروغگوی درجه یک باشیم و بعد بیایم دیگران رو از دروغ نهی کنیم 

خداوند همه مارو به سعادت برسونه و اولش منو آدم کنه

شماببین اینجا حدیث رسول الله چی گفته؟؟گفته اگه عصیان دید اول خودشو درست کنه بعد تذکر بده دیگران؟؟؟

هزارتا ایه و حدیث هس که میگه اول خودتونو درست کنید

بعدشم چرا عصیانی که تو این حدیث هس و عصیان دیگران تعبیر میکنی؟در درجه اول بنظرم عصیانیه ک شخص در خودش میبینه و نادیده اش میگیره