2777
2789
هزارتا ایه و حدیث هس که میگه اول خودتونو درست کنید بعدشم چرا عصیانی که تو این حدیث هس و عصیان دیگرا ...

منم قبول دارم آدم نباید ابلیس باشه ولی مردمو بخواد درست کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

٢٣- امام علی علیه السلام :

« كُن آخَذَ النّاسِ بِما تَأمُرُ بِهِ ، و أكَفَّ النّاسِ عَمّا تَنهى عَنهُ»

به آنچه فرمان مى دهى، خودْ بيش از همه عمل كن و از آنچه باز مى دارى، خودْ بيش از همه خوددارى كن.

(من لایحضره الفقیه ج٤ص٣٨٧)

هدایتگر

منم قبول دارم آدم نباید ابلیس باشه ولی مردمو بخواد درست کنه

اصلن بنظر من چشمی که بر عیب خود چشم میپوشونه اجازه عیب جویی از دیگرانو نداره

چجوریه از دین هرجا به نفعمونه برمیداریم علم میکنیم میزنیم تو سر اینو اون از حضرت ادم تا امام زمان از همه مایه میذاریم

ولی به این توجه نمیکنیم که پیامبر و امام حسین و همه معصومین اول از خودشون حساب رسی میکردن 

من خواستم بحث بشه و یه مقدار نتیجه گیری بشه نه اینکه جامعه رو همشو بتونیم آگاه کنیم که

دوست عزیز بحث و نتیجه گیری و درمورد چیزی انجام بده ک شامل خودت هم میشه یا قبلن شامل میشده

مثلن بیا بگو من قبلن غیبت میکردم به این دلایل و به این دلایل دیگه انجام نمیدم الانم حس بهتری دارم یا حتی بگو گاهی وسوسه میشم انجام بدم

دوست عزیز بحث و نتیجه گیری و درمورد چیزی انجام بده ک شامل خودت هم میشه یا قبلن شامل میشده مثلن بیا ...

البته بهتره که انسان اگه گناهی رومرتکب بشه هم پیش خدا اعتراف کنه نه پیش بنده خدا

البته بهتره که انسان اگه گناهی رومرتکب بشه هم پیش خدا اعتراف کنه نه پیش بنده خدا

صد در صد

ولی کسی گه میخواد ب دیگران درس اخلاق بده اول باید شجاعت قبول وبیان ضعف خودشو داشته باشه نه اینکه از سر غرور و پاک و مبرا بودن خودش وارد بحث شه به اسم درس اخلاق

صد در صد ولی کسی گه میخواد ب دیگران درس اخلاق بده اول باید شجاعت قبول وبیان ضعف خودشو داشته باشه نه ...

من از اول گفتم که خودم رو مبرا و پاک نمیدونم ولی دلیلی نمیبینم که مغرور باشم چون کسی نیستم اصلا