bandeh1 مدیر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 عنوان غیبت کردن | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 73 پست سلام بنظرتون اینایی که غیبت کردن چرا نباید به خودش بیان و بدونن دارن آتیش میزنن به اعمال خوبشون؟؟ 1399/04/06 | 22:27 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 هزارتا ایه و حدیث هس که میگه اول خودتونو درست کنید بعدشم چرا عصیانی که تو این حدیث هس و عصیان دیگرا ... منم قبول دارم آدم نباید ابلیس باشه ولی مردمو بخواد درست کنه
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 من خواستم بحث بشه و یه مقدار نتیجه گیری بشه نه اینکه جامعه رو همشو بتونیم آگاه کنیم که
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 ٢٣- امام علی علیه السلام :« كُن آخَذَ النّاسِ بِما تَأمُرُ بِهِ ، و أكَفَّ النّاسِ عَمّا تَنهى عَنهُ»به آنچه فرمان مى دهى، خودْ بيش از همه عمل كن و از آنچه باز مى دارى، خودْ بيش از همه خوددارى كن.(من لایحضره الفقیه ج٤ص٣٨٧)هدایتگر
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 آره مثل این سخن امیرالمومنینه و ان شاءالله بتونیم بش عمل کنیم و از شرمنده ها نباشیمخدایا مارو روسیاه نکن اول از همه خودم
سرونگار عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 8456 منم قبول دارم آدم نباید ابلیس باشه ولی مردمو بخواد درست کنه اصلن بنظر من چشمی که بر عیب خود چشم میپوشونه اجازه عیب جویی از دیگرانو ندارهچجوریه از دین هرجا به نفعمونه برمیداریم علم میکنیم میزنیم تو سر اینو اون از حضرت ادم تا امام زمان از همه مایه میذاریمولی به این توجه نمیکنیم که پیامبر و امام حسین و همه معصومین اول از خودشون حساب رسی میکردن
سرونگار عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 8456 من خواستم بحث بشه و یه مقدار نتیجه گیری بشه نه اینکه جامعه رو همشو بتونیم آگاه کنیم که دوست عزیز بحث و نتیجه گیری و درمورد چیزی انجام بده ک شامل خودت هم میشه یا قبلن شامل میشدهمثلن بیا بگو من قبلن غیبت میکردم به این دلایل و به این دلایل دیگه انجام نمیدم الانم حس بهتری دارم یا حتی بگو گاهی وسوسه میشم انجام بدم
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 اصلن بنظر من چشمی که بر عیب خود چشم میپوشونه اجازه عیب جویی از دیگرانو نداره چجوریه از دین هرجا به ... فک کنم کاملا گرایش ها فرق میکنه در بحث
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 دوست عزیز بحث و نتیجه گیری و درمورد چیزی انجام بده ک شامل خودت هم میشه یا قبلن شامل میشده مثلن بیا ... البته بهتره که انسان اگه گناهی رومرتکب بشه هم پیش خدا اعتراف کنه نه پیش بنده خدا
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 تبادل نظر جالبی بود و طبیعی و خوبه که بین افراد انجام بشه خیلی ممنونم که شرکت کردید و با رعایت احترام گفت و گو کردید موفق باشید و سعادتمند
سرونگار عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 8456 البته بهتره که انسان اگه گناهی رومرتکب بشه هم پیش خدا اعتراف کنه نه پیش بنده خدا صد در صدولی کسی گه میخواد ب دیگران درس اخلاق بده اول باید شجاعت قبول وبیان ضعف خودشو داشته باشه نه اینکه از سر غرور و پاک و مبرا بودن خودش وارد بحث شه به اسم درس اخلاق
bandeh1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 552 صد در صد ولی کسی گه میخواد ب دیگران درس اخلاق بده اول باید شجاعت قبول وبیان ضعف خودشو داشته باشه نه ... من از اول گفتم که خودم رو مبرا و پاک نمیدونم ولی دلیلی نمیبینم که مغرور باشم چون کسی نیستم اصلا