2777
2789
ینی میخوای بگی مودت الان هیچ ضعف اخلاقی نداری که دنبال ضعف اخلاقی دیگرانی؟ من میگم ممکنه ماهم اخلاق ...

من خودم رو مبرا از عیب نمیدونم مگه من کیم اصلا؟من کلی دارم درمورد غیبت حرف میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

١٦ـ «پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

تَركُ الغیبَةِ اَحَبُّ اِلیَ اللهِ عزَّوجلَّ مِن عَشَرَةِ آلافِ رَكعةٍ تَطَوُّعاً!

خودداری از غیبت كردن، در نزد خدای متعال از ده هزار ركعت نماز مستحبّی محبوبتر است! (مستدرك، ج ٩، ص ١١٧)

سایت هدایتگر

من خودم رو مبرا از عیب نمیدونم مگه من کیم اصلا؟من کلی دارم درمورد غیبت حرف میزنم

ببین متن تاپیکت از نظر من اشکال داره چرا؟

چون به جای اینکه مثلن درباره ی ضعف اخلاقی خودت باشه و اینکه میخوای برطرفش کنی ، داری از دیگران عیب جویی میکنی حتی اگه بصورت کلی باشه

حرف من اینه که مثلن من ادمیم ک گاهی الکی جوش میارم خب چرا راجع به این مسیله حرف نزنم و بیام عیب غیبت کننده هارو بشمارم؟

٢٣ـ «امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:

اَلغیبَةُ اَسرَعُ فی ‌دینِ الرَّجُلِ مِنَ الآكِلَةِ فی جَوفِهِ!

سرعت اثر غیبت در ویرانی دین و ایمان بیش از اثر ویران‌كنندة جذام در اندرون انسان است! (اصول كافی، ج ٤، ص ٥٩).

سایت هدایتگر

ببین متن تاپیکت از نظر من اشکال داره چرا؟ چون به جای اینکه مثلن درباره ی ضعف اخلاقی خودت باشه و این ...

بابامن که نگفتم من بی عیبم من میخوام بحث غیبت کردن رو به چالش بکشم و بین افراد مختلف دربارش بحث بشه عیب جویی چیه آخه؟اگه اینطوریه خدا که این همه به مردم میگفت اینکارو نکنید یا امام علی و اهل بیت نباید هیچ حرفی میزدن

تخلیه میشیم  دلت خالی میشه از حرف

ولی متاسفانه ضرربزرگی میخوریم مثل اینکه گرممون باشه و آب یخی بخوریم که سمی باشه و حالمون جابیاد ولی کم کم اثر ویران کننوه ش ظاهر میشه

چرا نباید دراین مورد بحث و نتیجه گیری بشه؟

چون مشکل و ضعف منو تو نیس 

ادم باید اول ضعف های خودشو برطرف کنه بعد اگه واقعن وقت اضافه اورد بیاد واسه بقیه از اخلاقیات بگه، واسه همینم هس که حدیث داریم هرشب از خودتون حساب بگیرید قبل از اینکه از شما حساب بگیرند 

شما داری تو متن تاپیکت از عذاب و از دس رفتن ثمره ی کارهای نیک در اثر غیبت میگی درحالی ک همین  مود من و خود شما معلوم نیس داریم با کدوم کارمون نادانسته گناه میکنیم باز حداقل اون بنده ای ک غیبت میکنه و به کار بدش اگاهه یک هیچ از منو شما ک از عیب خودمون اگا نیستیم جلوتره، چرا درمورد خودمون حرف نزنیم ک درمورد دیگران بگیم؟

چون مشکل و ضعف منو تو نیس  ادم باید اول ضعف های خودشو برطرف کنه بعد اگه واقعن وقت اضافه اورد ب ...

هم خودمونو محاسبه کنیم و هم بعضی گناهای رایج درجامعه را به چالش بکشیم این اصلا درست نیست که فقط و فقط ما کاربه خودمون داشته باشیم 

چون مشکل و ضعف منو تو نیس  ادم باید اول ضعف های خودشو برطرف کنه بعد اگه واقعن وقت اضافه اورد ب ...

پس اگه اینطوریه بفرمایید که امربه معروف و نهی از منکر که توقرآن به صراحت اومده و تو روایات اهل بیت ازجمله سخن امام حسین اومده اشتباه و باطله؟چراکه هرکس نباید کار به اشتباهات دیگران داشته باشه

یعنی بتونه دوتارو همزمان پیش ببره مثلا اگه مثلا شخصی ببینه فرزندش داره راه اشتباهو میره فرضا آیا باید بگه ای بابا من خودم که عیوب دارم بذار اول ببینم خودم باید برا خودم چیکار کنم و اونو فعلا ولش کنم اصلا کجاش منطقیه؟