2789
منم برام زیاد پیش اومده این حرفا و رفتارا

ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است.
این نماز برای بخت گشایی مجربه
التماس دعا 

نماز شبم مجربه 

نمازاتم‌اول وقت بخون انشاالله بخت خوبی تصیبتون شه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روزی ۱۰بار نادعلی ؟؟؟به یاعلی های اخرش رسیدم چند بار بگم ؟

ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است.
این نماز برای بخت گشایی مجربه

نماز شبم مجربه

نمازاتم اول وقت بخون 

التماس دعا

انشالله بخت خوبی نصیبتون شه 

ببخش عزیزم میشه خصلت های بدشو بگی؟چون منم خیلی ذهنم درگیر این مسایل هست که یک نفر تا چه اندازه باید ...

ببين بستگه به خودت داره

چي برات چند درجه اهميت داره

مثلا شايد از نظر من بشه مرد مغرورو تحمل كرد ولي مرد دروغگو اصلا

اينجور مواردي كه خط قرمزتن نبايد كوتاه بياي ازشون

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
قربونت وظیفم‌بود  نماز شبم‌خیلی مجربه  نمازتم یادت باشه اول وقت بخونی 🌹⚘

یه سوال بپرسم ؟

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم& ...

ختم ایشونم خیلی حاجت میده من قبلا امتحان کردم خدا خیرت بده مدتی تو سایت نمیدیدمت میخواستم‌تشکر کنم همش یادتون بودم 

مثلا واسه من پول خیلی مهمه خیلی ولخرجم از طرفی هم مهمترین ویژگی هایی که میخوام طرفم داشته باشه سربه ...

واس منم مهم بود

اكثر خواستگارامم پولدار بودن ولي همسرم معمولي بود

اگه خانوادش و خودش خيلي خيلي معمولي بودن و از ما پايينتر احتمالا قبول نميكردم 

ببين تهش بايد به دلت بشينه خيلي نميشه واسش فرمول دراورد

وقتي هيچ عقبه اي نداره رابطه و صرفا سنتي هست خب ادم خيلي بيشتر حساب كتاب ميكنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من تاحالا نمازشبو نخوندم ولی داییم خوند کارپیداکرد خونه خرید پولدارشد شما امتحان کردی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2409019/%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%A8-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AF?page=12