بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اي وايييي يجورايي همسر منم اينجوري فكر ميكنخ حالا نه به شدت شمت
خیلی شدید من با خرج کردن حقوقم تو خونه مشکلی نداشتم ولی اون انتظار داشت تمام حقوقم رو یکجا بریزم به حسابش بعد ازش جیره ای پول بگیرم با منت دلیل اصلیم برای طلاق بی مهری شوهرم هست پولو خودشم میکشت نمیدادم بهش
نه...ولی اینکه مدام به آدم بگن انشاءالله که خوشبخت بشی و ازدواج کنی انگار غم عالم رو دلم آدم میشینه ...
ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است. این نماز برای بخت گشایی مجربه التماس دعا
ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است. این نماز برای بخت گشایی مجربه التماس دعا