2789
تا حالا شده بخاطر مجرد بودن اطرافیان حرف یا رفتاری کنن که ناراحت بشین؟و دلتون بشکنه؟

اصلا چرا بايد اهميت داد؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حالا شده بخاطر مجرد بودن اطرافیان حرف یا رفتاری کنن که ناراحت بشین؟و دلتون بشکنه؟

نه...ولی اینکه مدام به آدم بگن انشاءالله که خوشبخت بشی و ازدواج کنی انگار غم عالم رو دلم آدم میشینه بدون دلیل ها....به خصوص که سن آدم بالا هم باشه...من خودمدر آستانه ی ۳۴,.هستم...اصلا حس خوبی بهم از این گفتن ها دست نمیده

[QUOTE=143124334]فقط چله سوره  احزاب  برای هر دم بختی بخونی رفتنی میشه[/QUOT خانومی چجوری ...

ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است.
این نماز برای بخت گشایی مجربه
التماس دعا 

ولی نماز شب عالیه عزیزم من یه مدت میخوندم همه میگفتن چقدر زیبا شدی مثل ماه میدرخشه صورتت همم اینجا ...

زیاده؟چه ساعتی باید خوند

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
خب آدم ناراحت میشه دیگه.من که ناراحت میشم.خیلی هم برام پیش اومده

من اصلا اهميت نميدادم زيادم چرت و پرت ميگفتن هر كسي شرايط خودشو 

اگه ناراحت ميشي مانيش اينه باهاشون هم عقيده اي!

ايشالا يهازدواج عالي خدا نسيبت كنه هر ازدواج كردني هم خوب نيست بخدا

اره عزیزم معلومه که هر ازدواجی خوب نیست وگرنه ماهم تا حالا ازدواج کرده بودیم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
شیراز

به به شيراز كه خود عشقه چرا دغدغه ازدواج داري

برو حال كن زندگي كن بزار هر چي ميخواد بشه بشه

نمیدونم😔

من بهت میگم غیر این نیست بگرد بپوش برو خرید لذت ببر اگه موقعیت خوبی پیش اومد اون وقت تصمیم بگیر من دوران مجردی این کارا رو کردم اما بازم میبینم کم گذاشتم برای خودم کاش بیشتر استفاده میکردم و اینکه کاش ازدواج نمیکردم

سلام بر ....
زیاده؟چه ساعتی باید خوند

اگه بخوای کامل بخونی حدود ۲۵ دقیقه طول میکشه اگه نه هم دورکعت شفع و یک رکعت وتر یا فقط وترو میخونی

از نیمه شب شرعی تا اذان صبح میتونی بخونی

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻