خدا را شکر. من که نه با فامیل در ارتباطیم نه فیس بوک دارم. فقط میمونه گزینه محل کار 😁
ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است. این نماز برای بخت گشایی مجربه التماس دعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم
اي واي خيلي جذيه؟؟ چند سالتونه؟ نميشه با مشاور حلش كرد؟بچه كه ندارين؟
سی و سه خدا رو شکر بچه نداریم جدی هست تا دو طرف نخوان مشاور کاری نمیتونه بکنه شوهرم کلا درآمد منو میخواد جالبه که حقوق منو حق خودش میدونه باید بهش جواب پس بدم کجا خرج کردم تازه میگه من چه آدم خوبیم که نگفتم درآمد سالهای قبلتو به من بدی
منم همسن تو هستم تا حالا هم عاشق نشدم حس میکنم دیگه گذشت از من
ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است. این نماز برای بخت گشایی مجربه التماس دعا