2789
بلخره هميشه هم نظر نيستن زن و شوهر ازدواج اين چيزا رو هم داره نبايد فكر كرد همش خوش ميگذره

درسته عزیزم

همسرتون چه ویژگی های خوبی داره؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
خدا را شکر. من که نه با فامیل در ارتباطیم نه فیس بوک دارم. فقط میمونه گزینه محل کار 😁

ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است.
این نماز برای بخت گشایی مجربه
التماس دعا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درسته ولی به دختر دارها خیلی نیش و کنایه میزنن😔

پسرها هم توی این مملکت و گرونی نابود شدند

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم
ختم  کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب  در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخو ...

شما تعبير خواب بلدي

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم براشما این جواب داده؟؟ من خیلی ناامیدم هردعایی میام بردارم یکی خونده نتیجه نگرفتع ناامید میشم ...

اون نماز یاعلی مجربه به چندتا خانمم تو سایت گفتم نتیجه گرفتن 

انشاالله حاجت روا شی

اي واي خيلي جذيه؟؟ چند سالتونه؟ نميشه با مشاور حلش كرد؟بچه كه ندارين؟

سی و سه خدا رو شکر بچه نداریم جدی هست تا دو طرف نخوان مشاور کاری نمیتونه بکنه شوهرم کلا درآمد منو‌ میخواد جالبه که حقوق منو حق خودش میدونه باید بهش جواب پس بدم کجا خرج کردم تازه میگه من چه آدم خوبیم که نگفتم درآمد سالهای قبلتو به من بدی

سلام بر ....
اره نماز شبم‌شنیدم مجربه ولی خب باید هرشب مداومت شه  نماز اول وقتم‌موثره

یه زمانی نماز اول وقت زندگیمو زیرو رو کرد ولی دوباره وقتی نمازامو اول وقت کردم دیگه تاثیر خاصی ازش ندیدم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
اون نماز یاعلی مجربه به چندتا خانمم تو سایت گفتم نتیجه گرفتن  انشاالله حاجت روا شی

فقط باده شب خوندن شوهرخوب قسمتم میشه؟

حتی اگه بختم بسته باشه یاطلسم باشم؟؟؟

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
منم همسن تو هستم تا حالا هم عاشق نشدم حس میکنم دیگه گذشت از من    

ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است.
این نماز برای بخت گشایی مجربه
التماس دعا 

من تاحالا نمازشبو نخوندم ولی داییم خوند کارپیداکرد خونه خرید پولدارشد شما امتحان کردی؟

نماز یاعلی مجربه 

نماز شبم مجربه 

چند نفر تو فامیل خوندن بخت خوبیم نصیبشون شد با اون‌نماز شبه 

کلا هرحاجتی میده 

درکنارش نمازم اول وقت بخون