2789

راستش من شش وهبت ماه پیش غدد لنفاویگردک و پشو گوشم درد میکرد و باد کرده بود وبعدش پشت سرم انگار جوش زد ودرد میکرد بعد موهام ریزش شدید گرفت که الانم داره رفتم دکتر گفت قارچ داره پوست سرت .الاک دارو مصرف میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگران نباش برو دکتر بهت دارو میده خوب میشی

منم الان باد کرده ولی درد نداره

چندتا دیگم دارم که ۶ ساله باد کردن و همینجوری موندن کلی هم ازمایش دادم هیچیم نبود

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
راستش من شش وهبت ماه پیش غدد لنفاویگردک و پشو گوشم درد میکرد و باد کرده بود وبعدش پشت سرم انگار جوش ...

منم پوست سرم کپکش زیاده ... منم دوتا دارم یکی زیر چانه ، یکی تو گردن یکی 8*18 و یکی 5*15... دست میزنی خیلیم درد داره نمیدونم که ... ماله شما رفته یانه ؟

نگران نباش برو دکتر بهت دارو میده خوب میشی منم الان باد کرده ولی درد نداره چندتا دیگم دارم که ۶ سا ...

عزیرم کجا هات داشتی اندازه هاشون چقدر بود ؟نگفتن نمونه بدی ازشون ؟ چند ساله نرفتن ؟میگم خطرناک نیستن؟؟من خیلی میترسم

نگران نباش برو دکتر بهت دارو میده خوب میشی منم الان باد کرده ولی درد نداره چندتا دیگم دارم که ۶ سا ...

منم داشتم عمل کردم راحت شدم مال من یکی بود

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
منم پوست سرم کپکش زیاده ... منم دوتا دارم یکی زیر چانه ، یکی تو گردن یکی 8*18 و یکی 5*15... دست میزن ...

من تو سرم خیلی میزنه حالت جوش 

منم دادم ولی عمل کردم 

کجات داشتی خانومی ؟حتما باید عمل میکردی؟اذیتت میکرد؟نمونه داده بودی ازش؟

اره گلم نمونه خوب بود زده بود تو صورتم نه اصلا دردی اذیتی نداشت