2789
اخه عمل نمیکنن میگن در حالی که برات مشکلی پیش نمیاره باهاشون چیکار داری دوتان اخه ماله من ولی شدیدم ...

عزیزم به منم همینو گفتن اخرش خودم گفتم عمل کن 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماله شما اول تو گلو یا حلق یا گردن بود بعد زد به صورت؟

ببین تو حلق میزنه کنار گوش تو صورت

عزیرم کجا هات داشتی اندازه هاشون چقدر بود ؟نگفتن نمونه بدی ازشون ؟ چند ساله نرفتن ؟میگم خطرناک نیستن ...

زیر چونه

زیر گوش

اندازشون یک ثانته تقریبا

اره یه دکتر میگفت نمونه بده و عمل کن ، یکی میگفت لزومی نداره

منم دست نزدم بهشون

۶ ساله نرفتن  

پسرعمم داشت خیلی بزرگ شده بودن ولی با دارو رفت 

این غددو که همه دارن ففط وقتی میکروب وارد بدن میشه باد میکنه ...

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

یه ۷ ۸ تایی هستن که همینجور باد شده موندن

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
منم داشتم عمل کردم راحت شدم مال من یکی بود

چه خوب

من ترسیدم عمل کنم .البته مال من چنتا بودن

چرا ورم کرده بودن مال تو؟؟ 

من ۱۵ سالگی ابله زدم دیگه همونجوری نوندن

چه خوب من ترسیدم عمل کنم .البته مال من چنتا بودن چرا ورم کرده بودن مال تو؟؟  من ۱۵ سالگی ابل ...

ترس نداره بی هوشی

نمیترسی غزیزم ... من خیلی درگیرشم ... ماله شما درد داره؟

اوایل اره میترسیدم

ولی خب چیزی نیست که. بافتشون همینجوری مونده 

نه درد نداره

حالا واسه تو چحوریه؟درد داره؟چند سانتن

اوایل اره میترسیدم ولی خب چیزی نیست که. بافتشون همینجوری مونده  نه درد نداره حالا واسه تو چح ...

خدایی نکرده اینا غده بدخیم نیستن؟اخه بعضیا میبرن نمونه برداری .. ماله منو سونو گفت ری اکتیو ... یکی 8*18یکی 5*15

خدایی نکرده اینا غده بدخیم نیستن؟اخه بعضیا میبرن نمونه برداری .. ماله منو سونو گفت ری اکتیو ... یکی ...

نه اگه بدخیم بودن تو این ۶ سال من یچیزیم میشد

ولی اندازشونم بزرگ نیست