2777
2789
استارتر جان  من ۵۷ کیلو باقد۱۵۹ هستم ولی استخوانبندیم خیلی ریزه و از نظر جثه ای خیلی کوچولوام ...

عزیزم خانومای ایرانی کدوم خیلی قد بلندن؟ همه از ۱۵۵ تا ۱۶۵ ن. اتفاقا خیلیا دختر ریزه میزه دوس دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم اولش ادم تنبلیش میاد میگ ی راه طولانیه کی حوصله داره سختبش زیاده ولی بعد ک شروع میکنی ب خودت ...

اره ادم اینقد زود چاق میشه باید خودتو بکشی ک یک گرم کم کنی

ممنونم اخه من حوصله ورزش ندارم 😕

نه ورزش سنگین نداره. پیاده روی روزانه. نکنی م چیزی نمیشه یکم کند میشه کاهش وزنت. ولی پیشنهاد میکنم اصلا رژیم‌هایی که برنج حذف میشه و رژیم پروتئین و..... نگیری. چون سریع خسته میشی و ول میکنی. هر گروه غذایی رو که حذف کنی بهش ولع میاری.... خیلی بده!!!!  و سریعا هم برمیگرده! رژیم اصولیه که برات میمونه

بچه ها چند تا رفیق دارم میگن قران را سلمان فارسی نوشته یعنی ایطور بگم قران و پیامبر و دوازده امام قب ...

منم تو نت دیدم همچین چیزی رو ولی سلمان فارسی تو مدینه با پیامبر اشنا شده در صورتی که سوره های مکی هم هست 

استارتر جان  من ۵۷ کیلو باقد۱۵۹ هستم ولی استخوانبندیم خیلی ریزه و از نظر جثه ای خیلی کوچولوام ...

ریزه میزه که خیلی خوبه عزیزم

همه لباسای الانو برای ریزه میزه ها ساختن

من اینقد مشکل دارم تو لباس خریدن