2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفقام میگن سلمان باسواد بوده قران را واسه پیامبر از پیش خودش نوشته

راستشو بخوای چند وقته در مورد این چیزاتحقیق میکنم واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط هیچ روایت معتبری وجود نداره ولی درباره سلمان فارسی میگن که بعداز نزول قران با پیامبر اشنا میشه 

عزیزم منم بعد ازدواج یهو چاق شدم. شدم ۷۴ کیلو با قد ۱۶۵. از لیمومی رژیم گرفتم. با رژیم (اصلا رژیم سخ ...

منم اضافه وزن دارم واقعا میشه با این رژیمی که شما میگین لاغر شد؟ خودم هزار بار رژیم گرفتم نتونستم...

منم اضافه وزن دارم واقعا میشه با این رژیمی که شما میگین لاغر شد؟ خودم هزار بار رژیم گرفتم نتونستم...

آره عزیزم قطعا میشه. من ، مامانم دوستم.... همه با همین رژیم لاغر شدیم. من ۹ کیلو تو سه ماه لاغر شدم دوستم که ۲۰ کیلو تو ۶ ماه! 

بعد خوبیش اینه که اصلا سخت نیست. اذیت نمیشی. گرسنه بشی اجازه داری چیزی بخوری(مثلا به من گفته بود نون و سبزی به دوستم گفته بود چای و بیسکوییت) کلا گرسنگی نداره 

اره خیلی حس خوبیه وقتی ادم لاغر میشه بهترین حس دنیایس وقتی بهت میگن چقد لاغر شدی

سعی کنید بایکی که قصد داره لاغر کنه باهم لاغر کنبدمن چند وقت پیش به یه خانوم درخواست دوستی دادم اینجا والان هر روز برنامه غذایمون رو به هم میگیم اینطور انگیرع ادم بالا میره ,من قبلا رژیم پروتیین گرفتم خیلی خوب بود ولی این خانوم که الان باهاش دارم لاغر میکنم بهم.گفت مضره ,الان هم فقط از وعده های غذایمون کم کردیم مثلا برنج ۸قاشق ,نان هم دو کف دست