2777
2789
خب من اصلا تا حالا رژیم خاصی نگرفتم میشه راهنماییم کنین

عزیزم برو اینستاگرام سرچ بزن limoo.me 

قیمت رژیمش خیلی پایینه. هر دوره حدود ۵۰ ۶۰ هزار تومنه. و اینکه بر اساس مزاجت رژیم میده و اصلا گرسنگی نداره. نون و برنج حذف نمیشه، نمک و چربی حذف نمیشه.... حتی هفته ای یه وعده آزاد داری که هرچی دلت میخواد بخوری. من زیر سه ماه ۹ کیلو کم کردم. واقعا عالی بود. اصلا هم اذیت نشدم. نه گرسنگی کشیدم نه چیزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رژیم گرفتی برنامه غذاییت چجوری بود چه ورزشایی رو انجام دادی

والری شماری کردم

اگه هم کالری شماری نمتونی کم بخوری درست میش

ورزشامم اول با رقص شروع کررم بعد طنابماضافهکردم بعد با برنامه ورزشی هم ورزشی میکنم حلقه هم تازه خریدم واس اب شدن شکمم حلقه میزنم روزی ۱تا ۲ ساعت ورزش دارم 

همه چیم میخورم فقط کالری شماری میکنم ک ببشتر از کالری مجاز نخورم

قرص مولتی ویتامینم واس موهام استفاده میکنم ک نریزه

بدون ورزش کم کردی؟

ورزش خاصی نکردم. خونه م ۵۰ متره تردمیل هم ندارم. روزی ۴۰ دقیقه پیاده روی تو خونه. میگفت یه ۸ انگلیسی رو در نظر بگیر روش راه برو که سرت گیج نره. روزایی م که هوا خوب بود میرفتم بیرون. ولی ورزش خاصی نکردم. خودش برای ورزش هم راهنمایی میکنه. یه پشتیبان داره که سوالاتو بپرسی

استارتر جان 

من ۵۷ کیلو باقد۱۵۹ هستم ولی استخوانبندیم خیلی ریزه و از نظر جثه ای خیلی کوچولوام 😥😥😓😓

اصلا دوس ندارم بیرون برم وتاجایی که بتونم بیرون نمیرم 

والا دیروز بیرون بودم همه خوش هیکل و بلند بودند

ورزش خاصی نکردم. خونه م ۵۰ متره تردمیل هم ندارم. روزی ۴۰ دقیقه پیاده روی تو خونه. میگفت یه ۸ انگلیسی ...

ممنونم

اخه من حوصله ورزش ندارم 😕

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
خیلی ممنونم عزیزم خیلی خوب‌ توضیح دادی

فدات شم اولش ادم تنبلیش میاد میگ ی راه طولانیه کی حوصله داره سختبش زیاده ولی بعد ک شروع میکنی ب خودت افتخار میکنی

من قبل شروعم دنبال قرص بودم خیلی تنبل بودماا

خانوادم گفتن شروع کن ورزش و رژیمو ی ماهه قرص میخریم برات شروع کردم دیدم بدون قرص ۴ کیلو کم‌کردم و ادامه دادم با زوق بیشتر

ولی سعی کن جایزه بدی ب خودت من هر ۵ کیلو ی جایزه واس خودم میخرم کتابو و بدلیجاتو لوازم ارایشی اینا😉

اینجوری انگیرت میش