2777
2789
عنوان

رمان خونا

295 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

یه رمان بود درباره یه خانمی که با یه مرد که دوتا بچه داشت ازدواج کرده بود 1خیلی هوای بچه ها رو داشت ولی رابطه اش با شوهرش سرد بود و کم کم یاد گرفت رابطه اش رو چجوری درست کنه

کسی میدونه اسمش چیه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها یه رمان تو سبك گناهکار اگه میدونین بگین لامصب خیلي خوبه😑

فعلا یه مدت استراحت کن تا از کف این بیای بیرون  تا چند وقت هیچی بهت نمیچسبه

ولی اسطوره هم خیلی خوب بود

فعلا یه مدت استراحت کن تا از کف این بیای بیرون   تا چند وقت هیچی بهت نمیچسبه ولی اسطوره هم خی ...

سه چهار ساله پیش خوندمش هنوز هیچ رماني رو دستش ندیدم  اسطوره رو اولش و خوندم نتونستم ادامه بدم جالب نبود

آمین شود هرآنچه میپنداری...✨🌸 777

سه چهار ساله پیش خوندمش هنوز هیچ رماني رو دستش ندیدم    اسطوره رو اولش و خوندم نتونستم ادا ...

اسطوره رو ادامه بده واقعا جذاب میشه... من حس میکردم تو دنیای دیگه ام

فعلا یه مدت استراحت کن تا از کف این بیای بیرون   تا چند وقت هیچی بهت نمیچسبه ولی اسطوره هم خی ...

گناهکار خیلی چرت بود از رمان های تخیلی اصلن خوشم نمیاد رمانی که حرفی برای گفتن نداشته باشه 

گناهکار خیلی چرت بود از رمان های تخیلی اصلن خوشم نمیاد رمانی که حرفی برای گفتن نداشته باشه 

اره ولی جوش ادمو میگیره... من مثلا اسطوره رو سه چهار بار خوندم اما گناهکار رو یه بار 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز