farnasfdn مدیر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 3206 عنوان رمان خونا | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست سلام دوستان یه رمان بود درباره یه خانمی که با یه مرد که دوتا بچه داشت ازدواج کرده بود 1خیلی هوای بچه ها رو داشت ولی رابطه اش با شوهرش سرد بود و کم کم یاد گرفت رابطه اش رو چجوری درست کنهکسی میدونه اسمش چیه؟ 1399/04/06 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینب_7979 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 15918 اسطوره رو ادامه بده واقعا جذاب میشه... من حس میکردم تو دنیای دیگه ام واقعا قلم نویسنده ی این رمان عااااالیه بعد از اون من رمان های مومیایی و شاه شطرنج رو از این نویسنده خوندم عاااالی بود
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 32010 اسطوره رو ادامه بده واقعا جذاب میشه... من حس میکردم تو دنیای دیگه ام یه توضیح ازش میدي زیاد یادم نیست فقط میدونم خوشم نیومد حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(
marriii عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 967 بچه ها یه رمان تو سبك گناهکار اگه میدونین بگین لامصب خیلي خوبه😑 منم اولین رمان نتی که خوندم گناهکار بود ولی دیگه اصلن دوس ندارم یه بار دیگه بخونمش به نظرم اسطوره خیلی قوی تر بود چند بار خوندمش خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛
تیبیا عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 658 او دوستم نداشت... زن و شوهری و مشکلات زندگی مشترکه خیلی قشنگه اسطوره هم دخترونه هست غزال عشق نبود؟
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 32010 منم اولین رمان نتی که خوندم گناهکار بود ولی دیگه اصلن دوس ندارم یه بار دیگه بخونمش به نظرم اسطوره خی ... میدوني من از اونام که خیلي تو جوه رمان میرم ، هم بخاطره اینکه جزِ اولین رمانام بود دوسش دارم و هم بخاطره موضوعه داستانشکلیَم اون اخراش گریه کردم😑😂 حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(
marriii عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 967 اسی این رمانی که دنبالشی منم چند تا خوندم با این موضوع ولی هر چی فک میکنم یادم نمیاد یه رمان بود پدر خوب که مرده یه دختر داشت یکی دیگه هم بود مرده ۴ تا پسر داشت اسمای بچهاش با ب شروع میشد کوچیکه برنا بود ولی اسم رمانو یادم نمیاد 🤔 خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛
marriii عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 967 میدوني من از اونام که خیلي تو جوه رمان میرم ، هم بخاطره اینکه جزِ اولین رمانام بود دوسش دارم و هم بخ ... قتل سپندیار و جلد دومش پیله ات را بگشا خوندی اونم قشنگه نویسندش قشنگ نوشته من با اون گریه کردم بخاطر دختره نیلوفر خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 32010 قتل سپندیار و جلد دومش پیله ات را بگشا خوندی اونم قشنگه نویسندش قشنگ نوشته من با اون گریه کردم ... نه نخوندماگه اخرش مرگ و میر نیست که بخونم حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(
marriii عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 967 نه نخوندم اگه اخرش مرگ و میر نیست که بخونم نه اصلن خیلی قشنگه کلن متفاوته موضوع خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 32010 نه اصلن خیلی قشنگه کلن متفاوته موضوع حتما میخونم مرسي عزیزم♥ حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(
marriii عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 967 حتما میخونم مرسي عزیزم♥ اسم دختره لی لی فر بود الان یادم اومد 😁❤ خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛