2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 23 پست
وقتی شما باردار میشید بخاطر بچتون باید خیلی رعایت کنید..مشروب عامل کیست هیگروما و هیدروپس نیس..ولی م ...

عزيزم من خودم خيلي رعايت ميكردم چون نميدونستم فقط باردارم يبار خوردم و يه اشتباه بزرگي كردم..آخه تو گوگل نوشته يكي از دلايل كيست هيگروما خوردن مشروب هستش..گفتم شايد دليلش اين باشه..چون ب دكترمم گفتم گفتش امكانش هستش بخاطر مشروب باشه🥺😔منم مثل شما اسيد فوليك نخوردم اصلا..و خيليا گفتن خوردن اسيد فوليك خيلي مهمه و بايد اسيد فوليك ٥بخوري..فقط من تنبلي داشتم متفورمين خوردم و ١ماه كپسول رويال ژل...وسلام..و شوهرم مشكل اسپرم نداره...فقط عفونت داشت اونم دكتر ارولوژيست ميرع..توكل بخدا..بخدا انقدر استرس دارم كه حد و اندازع نداره..بارداري ها خيلي سخت شده واقعا🥺و من منتظر جواب امينوسنتزم هستم و ميخام از طريق دكتر پرخطر باردار بشم..چون واقعا ميترسم..سقط واقعا چيز خيلي بدي هستش..

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آرزومه یک بارداری خوب و سالمی داشته باشم😍و یه بچه سالم که اصلا جنسیت هم برام مهم نیست🥰♥️

راستی شما اون بچه ایی هیدروپس شد جنسیت چی بود؟الان اینی که باردار هستین چی هستش؟شنیدم میگن بیشتر جنین پسر مشکل دار هستش

عزيزم من٢٤سالم هستش🥰😘راستي خوشبختم از آشناييتون🌿🌺♥️

۲۴ ک ماشالله جونی..من ۳۱ سالم بود بارداریه قبلیم..اره یکی از دلایلش نخوردن اسیدفولیکه..حتما از ۴ یا ۵ ماه قبل بخور..خودت اسسد فولیک ۵ همسرت اسید فولیک یک بده بخوره. من جنین قبلیم دختر بود..الان توی ۱۵ هفته هستم..یک بار اولین سونو رو توی ۱۲ هفته رفتم جنسیت مشخص نبود..۱۲ هفته زوده..اما سونو مشکلی نداشت.سونوی بعدیم ۱۹ هفتگیه..اونجا معلوم میشه جنسیت. استرس رو دور کن از خودت..چون استرس خودش عاملیه برای باردار نشدن ..ب خدا توکل کن.من پیش یه ماما ک میرفتم گفت اسپرم شوهر هم ربط داره..نباید ضعیف باشه.تقویت کنید.شما مگه سقط نکردین این جنین رو؟؟ یعنی فعلا منتظر جواب آمینو سنتزی؟؟

عزیزم همیشه تو این سایت هستین؟از حالتون خبر دار بشم؟یا جایی هستش که بتونم باهاتون در ارتباط باشم🙏🏻 ...

یه پیج دارمhaftsine_irani  اگه اینستاگرام دارین..اونجا هستم..دایرکت اگه یه موقعی پیام دادین. شمام آدرستونو بزارین ک بدونم

۲۴ ک ماشالله جونی..من ۳۱ سالم بود بارداریه قبلیم..اره یکی از دلایلش نخوردن اسیدفولیکه..حتما از ۴ یا ...

جوونم باشه آرزوم یدونه بچس..انسان هستش دیگ..دوستداره ب همه ارزوهاش برسه🤩😀انشاالله همه ب ارزوش برسه🙏🏻🌿هیشکی سختی نبینه🙏🏻🌿🌺چرا سقط کردم ۱هفته پیش..دکتر گف اصلا نیاز نیس نگهش داری..و گفتش امینوسنتز فقط بخاطر اینکه بارداری های بعدیت ب مشکل برنخوره ازت میگیرم منم منتظر جواب امینوسنتزم هستم که ۶مرداد امادس🙏🏻