2789
عنوان

زایمان

515 بازدید | 23 پست

سلام ..خانومای گیلانی بیان  میخواستم بپرسم ک توی سال ۹۸ و ۹۹ کیا زایمان سزارین توی بیمارستان خصوصی رشت داشتن؟ و هزینه اش چقدر شده؟ و کدوم بیمارستان خوبه؟  کسی توو رسول اکرم رشتم سزارین داشته؟ شرایط چیه؟ 

بیمه نباشیم چقدر هزینه زایمان میشه؟ اگه میدونید هم خصوصی بگید هم دولتی

الان انگار زایمان سزارین کلا گرونه..خصوصیا..مگه اینکه تکمیلی باشی..اگه اصلا بیمه نباشی ک طبیعی هم هزینه داره.شایو دولتی یه پول خیلی کم بدی..ولی خصوصی بالای ۵ تومنه..منم میخواسنم بدونم که کیا سزارین داشتن جدیدا توی خصوصیای رشت..تا بیان بگن هزینه هارو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان انگار زایمان سزارین کلا گرونه..خصوصیا..مگه اینکه تکمیلی باشی..اگه اصلا بیمه نباشی ک طبیعی هم هز ...

عزیزم شما ک جنینتون مشکل کیست هیگروما داشت چی شد؟؟؟من ۱هفته پیش جنینمو تو ۱۵هفتگی سقط کردم بخاطر کیست هیگروما😔😔چیزی میدونین بگین🙏🏻🙏🏻😢

عزیزم شما ک جنینتون مشکل کیست هیگروما داشت چی شد؟؟؟من ۱هفته پیش جنینمو تو ۱۵هفتگی سقط کردم بخاطر کیس ...

سلام عزیزم..من دو سال پیش باردار شدم..و عدد nt بالا بود..و کیست هیگروما مشاهده شد..و علاوه بر اون جنین من هیدروپس فتالیس هم داشت..ک دستور سقط دادن و توی هفته ی ۱۳ سقط کردم..من بعد از سقطم دو سال باردار نخاستم بشم..خودم نخاستم.امسال دوباره اقدام کردم و الان باردارم

سلام عزیزم..من دو سال پیش باردار شدم..و عدد nt بالا بود..و کیست هیگروما مشاهده شد..و علاوه بر اون جن ...

سلام مهربون🙏🏻🌺ممنون ک جواب میدی🙏🏻🌺مشخص شد که دلیل کیست هیگروما و هیدروپس جنینتون چی بود؟؟؟امینوسنتز دادین؟؟؟میخام بدونم این مشکل از کجاس😔برا بارداری بعدیم استرس دارم و بچه ندارم😔😔🥺🥺

سلام مهربون🙏🏻🌺ممنون ک جواب میدی🙏🏻🌺مشخص شد که دلیل کیست هیگروما و هیدروپس جنینتون چی بود؟؟؟امین ...

نه اصلا استرس نداشته باش..چرا استرس..خیلی زود هم فوری اقدام نکن برا بارداریه بعدیت..یکم فاصله بده..از سه ماه قبل حتما حتما حتما اسید فولیک رو بخور..من خودم سر بارداریه قبلیم نخورده بودم..هیدروپس یکی از دلایلش نخوردن اسید فولیک هم شاید باشه. اما دکترا گفتن اینطور نیس ک دلیل خاصی داشته باشه..جهش ژن هستش ک صورت گرفته.اگه خواستی میتونی قبل اقدام بری آزمایشهای ژنتیک بدی.من ندادم.ولی قرصارو بخور قبل بارداریت.یکی اسید فولیکه..از چهار پنج ماه قبل تو بخور.سلن پلاس هم دکترم داده بود..ویتامین دی و E اینارو بخور..آزمایش بدی اگه کم خونی داری قرص اهن بده بهت دکتر..از چند ماه قبل حتما تحت نظر متخصص باش.نگران نباش.اینطور نیس ک یک بار ک این اتفاق پیش اومد بار دیگه هم پیش بیاد..نه.اگه عفونتی داری برطرفش کن.اصلا عجله نکن برا بارداری..بزار با حوصله تمام مراحل رو پیش برو بعد اقدام کن..هم خودت هم همسرت رعایت کنید.اگه شوهرت کم خونی داشته باشه اونم بخوره آهن.اسید فولیکم بخوره..

سلام مهربون🙏🏻🌺ممنون ک جواب میدی🙏🏻🌺مشخص شد که دلیل کیست هیگروما و هیدروپس جنینتون چی بود؟؟؟امین ...

من نه با آمینو سنتز نرسید کارم..دکتر بعد از سونوی اول ک nt بالا بود باز هم برا توی ۱۳ هفته سونو داد توی سونو بعدی عدد باز بالا بود..ک گفتن باید سقط بشه..نیاز ب آمبنو سنتز نیس. ک دکتر نامه نوشت برا پزشکی قانونی و پزشکی قانونی نامه داد بیمارستان ک برم سقط کنم...این مشکل دلیلش خیلی مشخص نیس..ولی نگران نباش اصلا..

نه اصلا استرس نداشته باش..چرا استرس..خیلی زود هم فوری اقدام نکن برا بارداریه بعدیت..یکم فاصله بده..ا ...

ممنونم گلم‌ک منو از نگرانی دراوردی...چون شوهر من عفونت داشت یکم از اونجا شک کردم بچه بخاطر این اینجوری شده..یکی هم خودم بعد اینکه نطفه گرفته یبار مشروب خوردم بدترین کار ممکن رو کردم و خیلی پشیمونم😔😔😔شکم ب این دوتا کار هستش😔😔😔چون نه گروه خونیم منفی هستش و نه با شوهرم فامیل هستیم..و یدونه بارداری بدون قلب داشتم..کاش مشکلم مشکل بزرگی نباشه...من خیلی بچه دوس دارم و شوهرمم همینطور خیلی عجله داریم برای بچه😔چون این مشکل پیش اومد خیلی ترسیدم از بارداری بعدیم و استرس تمام جونمو گرفته😔😔😔ولی من حس میکنم این مشکل ب خون مادر مشکل داره..اره؟ینی دلیل اصلی نداره ک چرا این مشکل پیش میاد؟!شما الان چند هفته هستین؟؟؟طبیعی باردار شدین؟؟؟

میدونین از چی میترسم..تو گوگل بچها مینویسن تخمک اهدایی یا اسپرم اهدایی اینا..از این قضیه خیلی میترسم😔😔😔ب این جاها نرسه🥺😭😭😭

ممنونم گلم‌ک منو از نگرانی دراوردی...چون شوهر من عفونت داشت یکم از اونجا شک کردم بچه بخاطر این  ...

وقتی شما باردار میشید بخاطر بچتون باید خیلی رعایت کنید..مشروب عامل کیست هیگروما و هیدروپس نیس..ولی مشروب اینارو بزارین کنار..اره ربطی ب خون مادر داره..ولی اینا قابل حله..ب من ک دکترا گفتن جهش ژن هستش..خیلی ربطی ب عفونت یا نخوردن قرص اسیو فولیک اینا نداره..اما شما باز دارم میگم اگه خیلی نگرانید برین حتما آزمایش ژنتیک بدین..بعد تحت نظر دکتر خوردن قرص زو شزوع کنید.مخصوصا اسید فولیک رو..حتی یک شب فراموشش نکنی ک بخوری.همسرت هم آزمایش بده ک اگه مشکلی داره حل بشه.اکه کم خونی داره قرص آهن بخوره.من اسید فولیک ۵ میخوردم..با اینکه متخصصم بهم یدوفولیک داد..اما جای دیکه ک رفتم گفتن شما چون قبلا هیدروپس فتالیس داشت جنینت ایندفعه اسسر فولیک ۵ بخور..من با اینکه موهام سفیدیه زیادی داره جلوی موهام.حتی رنگم نکردم موهام رو.سلامتی بچع مهمتره.با همین سفیدیا موندم.قرص امگا ۳ هم میخوردم قبب بارداری و سلن پلاس

ممنونم گلم‌ک منو از نگرانی دراوردی...چون شوهر من عفونت داشت یکم از اونجا شک کردم بچه بخاطر این  ...

QUOTE]

من بعد از سقطم دوسال صبر کردم.حالا اگه شما نمیخوای زیاد صبر کنی لااقل تایم ۵ ماهه حتما بده ک قرص رو بخوری. ب طور طبیعی باردار شدم..توی اولین اقدامم باردار شدم.الان ۴ ماهه باردارم.جنینم مشکلی از نظر کیست هیگروما و هیدروپس نداره.همسرم قبل بارداری اسپرم رو تقویت میکرد. یک  ماما که رفتم گفت ویتامین سی و E برای قویتر کردن اسپرم مردها خوبه.همسرت آزمایش اسپرم هم بده.شوهرم تخم مرغ اردک هم زیاد میخورد.یعنی گیر میاوردیم تخم اردک.گیاه جنسینگ هم خوبه خیلی..ما رفتیم عطاری ک اشنامون بود  با یه سری چیزا ترکیب کرد جنسینگ رو ک خوب بود..قبل اقدام زیاد همسرتون با آب داغ دوش نگیرن .گاهی آب سردم بزنن.من خودم ب شوهرم گفتم تو هم اسید فولیک بخور. شوهرم اسید فولیک یک میخورد

بخاطر چند بار سقط نگران نباش..فامیل ما دوبار سقط داشت..بار سوم باردار شد الان یک دختر سه ساله داره😊 ایندفعه دکتر خوب برو  و هزینه کن