سلام ..خانومای گیلانی بیان میخواستم بپرسم ک توی سال ۹۸ و ۹۹ کیا زایمان سزارین توی بیمارستان خصوصی رشت داشتن؟ و هزینه اش چقدر شده؟ و کدوم بیمارستان خوبه؟ کسی توو رسول اکرم رشتم سزارین داشته؟ شرایط چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم من٢٤سالم هستش🥰😘راستي خوشبختم از آشناييتون🌿🌺♥️
۲۴ ک ماشالله جونی..من ۳۱ سالم بود بارداریه قبلیم..اره یکی از دلایلش نخوردن اسیدفولیکه..حتما از ۴ یا ۵ ماه قبل بخور..خودت اسسد فولیک ۵ همسرت اسید فولیک یک بده بخوره. من جنین قبلیم دختر بود..الان توی ۱۵ هفته هستم..یک بار اولین سونو رو توی ۱۲ هفته رفتم جنسیت مشخص نبود..۱۲ هفته زوده..اما سونو مشکلی نداشت.سونوی بعدیم ۱۹ هفتگیه..اونجا معلوم میشه جنسیت. استرس رو دور کن از خودت..چون استرس خودش عاملیه برای باردار نشدن ..ب خدا توکل کن.من پیش یه ماما ک میرفتم گفت اسپرم شوهر هم ربط داره..نباید ضعیف باشه.تقویت کنید.شما مگه سقط نکردین این جنین رو؟؟ یعنی فعلا منتظر جواب آمینو سنتزی؟؟