2789
عنوان

کراتین مو

1774 بازدید | 21 پست

خانوما موهام به شدت خشک و وز و شکننده و فر هست...کلافه ام باهاشون...زایمان کردم با بچه کوجیک هم وقت نمیکنم بهشون برسم بدتر شدن..خواستم کراتینه انجام بدم...ولی میگن با اتوی خیلی داغ موها رو میکشن و تازه بعد اولین شستشو هم همون حالت قبلی موها برمیگرده.درسته ؟؟؟چیکار کنم موهام بهتر بشه..اصلا مشکلم فر بودنشون نیست مشکلم خشکی و فر بیش از حدشون هست..پوست صورتمم پوسته پوسته شده..داخل ابروهام سفیدک زده..انگار شوره زده...چه پیشنهادی دارید؟؟

دقیقا درست گفتن

روغن تراپی انجام بده اتو و سشوار نکش یکم کوتاه کن

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا درست گفتن روغن تراپی انجام بده اتو و سشوار نکش یکم کوتاه کن

واقعا؟؟

پس چرا ارایشگاه ها راه به راه استوری کراتین و احیا میذارن؟

انقدر طرفدار داره من داشتم میرفتم که انجام بدم😑🤦‍♀️

امیدوارم به اینده  
وا خودت داری میگی ک استوری تبلیغ میذارن مشتری جذب کنن

خب اخه عزیزم

یا ماه تبلیغ کرد و یه عده رفتن انجام دادن و بعد اولین شست و شو حالت مو برگشت و مو سوخت

ایا این عده تجربشونو به بقیه نمیگن؟

این ارایشگاه هایی ک من دنبال کردم ۴ و ۵ ساله یه لاین جدا برای این کار دارن خیلی هم سرشون شلوغه

ببین عزیز من ذی نفع نیستم که بخوام تبلیغ کنم

خودم میخوام با تحقیق انجام بدم

شاید مواد ها با هم فرق داره

امیدوارم به اینده  
واقعا؟؟ پس چرا ارایشگاه ها راه به راه استوری کراتین و احیا میذارن؟ انقدر طرفدار داره من داشتم میرف ...

کی از پول بدش میاد؟؟؟؟ 

من اذر گذشته انجام دادم تو یه سالن خوب موادشم مطمئن بود ولی ببین کلا پروسه انجانش مو رو نابود میکنه

چون اول یه مواد میزنه رو موهات بعد با اتو شاید هر دسته نازک مو رو تا ۱۵ بار اتو میکنه دیگه چی میمونه از مو؟؟؟ 

میگن تا یک سال میمونه ولی برا من تا حدود ۳ ماه خوب بود اکثرا هم تا همین حدودا میمونه (نهایت شش ماه)  بعد که اثرش رفت مو بدتر قبل میشه و باید کوتاه کنی 

به بعضیام نمیسازه ریزش میاره

نمیگم نکن ولی بعدش باید موهاتو بزنی با توجه به هزینه بالاش نمی ارزه 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
کی از پول بدش میاد؟؟؟؟  من اذر گذشته انجام دادم تو یه سالن خوب موادشم مطمئن بود ولی ببین کلا پ ...

ممنون عزیزم

من برای فرمالیتم میخواستم انجام بدم

میخوام موهامو باز بذارم ولی چون حالت داره تو هوای شمال پف و وز میشه🤦‍♀️🤦‍♀️

امیدوارم به اینده