2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 102 پست
من خیلی ریلکس و بدون درد رفتم زایشگاه.الکی گفتم درد دارم بعد از معاینه گفت برو وقت زایمانته ساعت 10ب ...

اخه چه طور میشه اصلا درد نداشت مادر من،حتی بعد زایمان هم درد داشته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سزارین راحت اصلا درد احساس نکردم ولی طعبیعی مردم و زنده شدم

از چه لحاظ عالیه ؟؟سوند و اینا درد نداشت؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا درد نکشیدم هیچی  دکتر معاینه لگن کرد زنگ زد بیمارستان اسم و فامیلم گفت اصن نمیتونه طبیعی ...

سزارین درد نداشتی؟

من بعد سزارین ۱۲ ساعت خاب بودم هیچی نفهمیدم

یعنی  سزارین خوب بود براتون؟؟ درد بعدش زیاد نبود؟

نه اصلا حرفشم نزدن البته بیمارستان نیمه خصوصی بود که خودشونم میدونستن علکیه،چهارتومن با تامین اجتمائ ...

نمیدونم من که کلا خصوصی میرم بیمه هم  ندارم ولی دکتر بهم گفته خودت بهونه بیار برو نامه بگیر من عملت میکنم

ببین خانم اینجا همیشه خانمها میخان همدیگه را مجاب کنند طبیعی بهتره  یا سزارین بهتره واقعیت آینه ...

پس چی کار کنم خواهر شوهرم الا ن زایمان کرد  سزارین به دلخواه خودش شهر اونا میکردن ...بی حسی بود خودش میگه خیلی خوب بوذ

دکتر من گفت نه شکمتو فشار میدم نه سوند برات میزنم نمیدونم دیگه راس میگه یا نه 

واقعا نکرد برات؟؟

عزیزم سوند ک باید بزنن ... بعد بی حسی یا بی هوشی ... اختیار نداری ک 😐

من شنیدم بعضیا سوند نمیزنن برا زایمان اول ..راست دروغش نمیدوتم شکمم تا بی حسی فشار میدن

واقعا نکرد برات؟؟

هنوز که زایمان نکردم

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
دوستان یه چیزی که من متوجه شدم اینه که سزارین و کلا جراحی برای افراد لاغر خیلییی راحته من وزنم 50 ک ...

من وزنم زیاد بود یعنی 65کیلو بودم اما الان ماه هفتم  فقط 500گرم اضافه کردم شکمم چربی نداره خدا کنه درد نکشم

ماه چندی؟؟ 

اول هشت

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
اول هشت

تقریبا باهمیم .. دکتر من آشناس ولی اختیاری نمیکنه میگه خودت برو دنبال نامه اینا مال خواهر شوهرم دکترش پول اضافه گرفته کاراش کرده خودش

والا ما هم تجربیاد خودمون را میگیم  فقط در موردسزارین خودم میدونم اشتباه کردم به متخصص بیهوشی گفتم از نخاع بی حسم کنه بعدش خیلی اذیت شدم سردرد وحشتناک گرفتگی کمر واز همه بدتر درد دربواسیر که اصلا نمیتونستم راه  برم دستشویی برم حتی بخابم

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
تقریبا باهمیم .. دکتر من آشناس ولی اختیاری نمیکنه میگه خودت برو دنبال نامه اینا مال خواهر شوهرم دکتر ...

وا پس چه آشناییه؟ دکتر من اختیاری میکنخ،، منم اختیاریم اما دوتومن زیر میزی میگیره 7 تومنم بیمارستان میگیره