هر تجربه ای از زایمان دارین بگین لطفا من خیلی میترسم از طبیعی از سزارین تو خصوصی هم اختیاری نیس شهری که من هستم لطفا کمک کنید بگین درد طبیعی چه طور یا اگر سز کردین راضی بودین یا نه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
خب دیگه میگه کاراش خودت بکن پول اضافه هم نمییگره اره خواهر شوهرم همین قدر داده بود ... البته ه ...
چرا میخای سز بشی؟ من میترسم و اینکه سرکلاژم 9 ماهه خوابیدم بی تحرک حتی سرویس بهداشتی نمیرم لگن میزارم،، بدنم خشک شذه واسه همین میخام سز شم چون طبیعی آمادگی قبلی میخاد پیاده روی اینا
واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
چرا میخای سز بشی؟ من میترسم و اینکه سرکلاژم 9 ماهه خوابیدم بی تحرک حتی سرویس بهداشتی نمیرم لگن میزار ...
چون جفتم پایین بود و عفونت داشتم مدت زیادی شیاف پروژسترون میذاشتم و میذارم میگن زایمان طبیعی رو سخت میکنه و اینکه نیمه استراحتم نه به حد شما و ترس دارم خیلی زیاد خیلی ز
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
یعنی میگی طبیعی بهتره؟؟ یعنی بی هوشی بهتر از بی حسیه؟
برای من طبیعی بهتر بود البته درد که داره منم برای مدتی از زایمان طبیعی متنفر شدم ولی بعد مشکلات سزارین را که دیدم میگم زایمان طبیعی برای من راحتی بودی هوشی اگر مشکلی نداشته باشی بهتره منم همون موقع که گفتم بی حسم کنید پرسنل بهم گفتند اشتباه میکنی ولی شما هم تصمیم آخر را خودتان و پزشکتون باید بگیرید ماها فقط داریم خاطراتمون و تجربیاتمون را واسه شما بازگو میکنیم