2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 102 پست
والا ما هم تجربیاد خودمون را میگیم  فقط در موردسزارین خودم میدونم اشتباه کردم به متخصص بیهوشی گ ...

یعنی میگی طبیعی بهتره؟؟ یعنی بی هوشی بهتر از بی حسیه؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وا پس چه آشناییه؟ دکتر من اختیاری میکنخ،، منم اختیاریم اما دوتومن زیر میزی میگیره 7 تومنم بیمارستان ...

خب  دیگه میگه کاراش خودت بکن پول اضافه هم نمییگره اره خواهر شوهرم همین قدر داده بود ... البته هنوز شک دارم سزارین خوب باشه یا نه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اگه سز میشی حتما بگو بیهوشی کامل

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
خب  دیگه میگه کاراش خودت بکن پول اضافه هم نمییگره اره خواهر شوهرم همین قدر داده بود ... البته ه ...

چرا میخای سز بشی؟ من میترسم و اینکه سرکلاژم 9 ماهه خوابیدم بی تحرک حتی سرویس بهداشتی نمیرم لگن میزارم،، بدنم خشک شذه واسه همین میخام سز شم چون طبیعی آمادگی قبلی میخاد پیاده روی اینا

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
ولی اگه سز میشی حتما بگو بیهوشی کامل

میگن نمیکنن الان خواهر شوهرمم بی حس کرد با اینکه کلی هزینه اش شد و التماس و گریه کرد

چرا میخای سز بشی؟ من میترسم و اینکه سرکلاژم 9 ماهه خوابیدم بی تحرک حتی سرویس بهداشتی نمیرم لگن میزار ...

چون جفتم پایین بود و عفونت داشتم مدت زیادی  شیاف پروژسترون میذاشتم و میذارم میگن زایمان طبیعی رو سخت میکنه و اینکه نیمه استراحتم نه به حد شما و  ترس دارم خیلی زیاد خیلی ز

چرا میخای سز بشی؟ من میترسم و اینکه سرکلاژم 9 ماهه خوابیدم بی تحرک حتی سرویس بهداشتی نمیرم لگن میزار ...

و اینکه سابقه زگیل تناسلی دارم یه ذره جریانش طولانیه تستم منفی شد اما من میگم دارم تست الکی زد منفیه  نمیخوام ریسک کنم  برا طبیعی 

یعنی میگی طبیعی بهتره؟؟ یعنی بی هوشی بهتر از بی حسیه؟

برای من طبیعی بهتر بود البته درد که داره منم برای مدتی از زایمان طبیعی متنفر شدم ولی بعد مشکلات سزارین را که دیدم میگم زایمان طبیعی برای من  راحتی بودی هوشی  اگر مشکلی نداشته باشی بهتره منم همون موقع که گفتم بی حسم کنید پرسنل بهم گفتند اشتباه میکنی ولی شما هم تصمیم آخر را خودتان و پزشکتون باید بگیرید ماها فقط داریم خاطراتمون و تجربیاتمون را واسه شما بازگو  میکنیم

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
برو یدونه مغزو اعصاب پیدا کن یا روانشناس که بگه ترس از زایمانت خیلی زیاده نمیتونی 

بعدش نامه اروببرم پزشکی قانونی؟