2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

638 بازدید | 102 پست

هر تجربه ای از زایمان دارین بگین لطفا من خیلی میترسم از طبیعی از سزارین تو خصوصی هم اختیاری نیس شهری که من هستم  لطفا کمک کنید  بگین درد طبیعی چه طور یا اگر سز کردین راضی بودین یا نه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم زایمان طبیعی دوست داشتم واسش خیلی تلاش کردم زایمان خوبی هم داشتم البته نمیگم بدون درد بود ولی درداش قابل تحمل بود با تکنیکایی که بلد بودم کنترلش میکردم

شوهرمم چون پیشم بود خیلی خیلی خوب بود

سزارین عالی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

من طبیعی بودم

دردش پریودی شدید

برق وصل میشد به پاهام گویا

دردش اینجوری بود

اصلا بی هوش نشدم

کل پروسه زایمانم هوشیار بودم

بچه م به دلیل قصور پزشکی تو شکمم ایست قلبی شد

سزارین عالی بودم ۲ ساعت بعد سرپا راه رفتم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
من طبیعی بودم دردش پریودی شدید برق وصل میشد به پاهام گویا دردش اینجوری بود اصلا بی هوش نشدم کل ...

ینی فوت شد؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
من خیلی ریلکس و بدون درد رفتم زایشگاه.الکی گفتم درد دارم بعد از معاینه گفت برو وقت زایمانته ساعت 10ب ...

خدا وکیلی؟؟؟؟ خوش ب حالت، حتما میخای بگی بخیه هم نخوردی

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
سزارین عالی بودم ۲ ساعت بعد سرپا راه رفتم

بی حسی یا بی هوشی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اصلا درد نکشیدم هیچی 

دکتر معاینه لگن کرد زنگ زد بیمارستان اسم و فامیلم گفت اصن نمیتونه طبیعی زایمان کنه لگنش تنگه و اینا سزارینم کردن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه