2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 102 پست
قدتون بلنده؟؟ یا کوتاه لگن به چی ربط داره

نمیدونم تنگی لگن ب چی مربوط میشه 

ولی فک کنم ارثی بود 

اخه مامانم هم زایمانش سزارن بود 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
بعد دو ساعت ینی بی حسیت رفت ؟ 😐😐😐

من بیهوش بودم گلم ۸ پسرم دنیا اومد ۱۰ راه افتادم یعنی مدل دکترم این طوری بود

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خیلی شدید بود کل بدن رو درگیر میکنه خواهرام تعریف میکردن  تو فاز بدون دردش خوابشون می‌بر ...

وایییی چه بد دردش میکشتم حس میکن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بخدا سر جفت بچه هام هم همینجوری بودم.نه دیگه.بخیه ک خوردم ولی اونم درد نداشت.

اره بستگی به بدن داره،، مامان من خیلی بد طبيعي زاییده خالم خیلی راحت،، واس همین میترسم میگم سز شم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
من بیهوش بودم گلم ۸ پسرم دنیا اومد ۱۰ راه افتادم یعنی مدل دکترم این طوری بود

میگن بعدش شکم فشار میدن دردناکه اولین راه رفتن دردناکه راسته؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من که دردطبیعی رو کشیدم وسزارین شدم درد طبیعی شدیدتر ولی خیلی کوتاه تر یعنی نهایتا دو سه ساعت درد میکشی و تموم ولی سزارین بعدش خیلی طول میکشه تا آدم سابق بشی اولین زایمانم از طبیعی خیلی می ترسیدم دوست داشتم سزارین بشم ولی الان اگه حق انتخاب داشتم طبیعی رو انتخاب میکردم

خو اره دیگه  ولی بستگی داره کلان شهر باشه یا شهرستان

من تا 7تا اینا اوکیم هزینه

وای چه بد من دکترم خیلی خیلی خوب بود 

منم دکترم خوب بود منتها زایمانم باشما فرق داره زایمان زودرس داشتم ۳روز ِآی سی یا بودم

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
میگن بعدش شکم فشار میدن دردناکه اولین راه رفتن دردناکه راسته؟

شکم منو فشار ندادن کلا نه راه رفتنمم خیلی راحت بود خدا ره دکترم عمر باعزت بده

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
من که دردطبیعی رو کشیدم وسزارین شدم درد طبیعی شدیدتر ولی خیلی کوتاه تر یعنی نهایتا دو سه ساعت درد می ...

خب مامانم طبیعی زایمان کرد پس درد هم داشته یعنی بعدزایمان تا جتد روز درد داشت

بخدا سر جفت بچه هام هم همینجوری بودم.نه دیگه.بخیه ک خوردم ولی اونم درد نداشت.

چه راحت ..من حس میکنم طبیعی سختی خواهم داشت

شکم منو فشار ندادن کلا نه راه رفتنمم خیلی راحت بود خدا ره دکترم عمر باعزت بده

دکترت کی بود کدوم شهر

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

تو شهر ما تبریز بیمارستان بین المللی روش زایمان بدون درد سدیشن داره . اپیدورال و بی حسی نیستا بعد زایمان با پای خودت راه میری.

عالیه. من نه درد بخیه های هفت لایه شکم کشیدم نه درد طبیعی رو.