2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 102 پست
اون چیه دیگه تو رو خد راهنمایی کن چی جور سز شدی ؟؟ هزینه هم بیشتر دادی یا مثل بقیه ؟؟ در ضمن بی حس ب ...

بی حسی بود خوب بود چیزی نفهمیدم زیاد،،من تازه ازدواج کرده بودم کمر درد داشتم پیش این دکتر میرفتم موقع زایمانم دکترم نمیتونست براسزارین وقت بگیره بهش گفتم گفت اره به دردم میخوره دکتر مغزو اعصابم گفت مشکلی نداری ولی چون نامه میخوای میدم پول ویزیتم نگرفت نوشت برام که طبیعی براکمردردش بده

شکم منو فشار ندادن کلا نه راه رفتنمم خیلی راحت بود خدا ره دکترم عمر باعزت بده

منم دکترم خوبه اشناس هوامو داره ولی میکه سز احتیاری نیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی حسی بود خوب بود چیزی نفهمیدم زیاد،،من تازه ازدواج کرده بودم کمر درد داشتم پیش این دکتر میرفتم موق ...

اها بعد بیمارستان عکسی چیزینخواست؟؟ مثل mriاینا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تو شهر ما تبریز بیمارستان بین المللی روش زایمان بدون درد سدیشن داره . اپیدورال و بی حسی نیستا بعد زا ...

یعنی چه جور زایمانی هس؟؟ طبیعی یا سز؟؟

بی حسی بود خوب بود چیزی نفهمیدم زیاد،،من تازه ازدواج کرده بودم کمر درد داشتم پیش این دکتر میرفتم موق ...

چه دکتر خوبی، من زفتم مغز و اعصاب گف مشکل نداری گفتم میترسم گفت دو تومن میگیرم نامه مینویسم 😐

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
اها بعد بیمارستان عکسی چیزینخواست؟؟ مثل mriاینا

نه اصلا حرفشم نزدن البته بیمارستان نیمه خصوصی بود که خودشونم میدونستن علکیه،چهارتومن با تامین اجتمائی گرفتن ازم ،،ولی خانمایی که اونجا بودن دکتراشون براشون بدون دلیل وقت گرفته بودن عوضش هزینش شش هفتومن شده بود دکتر من واقا عالی بود سعی کرد با دفترچه ببرتم

خب مامانم طبیعی زایمان کرد پس درد هم داشته یعنی بعدزایمان تا جتد روز درد داشت

نمیدونم یکم درد که حتما ولی فکر نمیکنم با سزارین قابل مقایسه باشه

بالاخره عمل جراحیه شکمت کامل باز میشه ولی اون فشار دادنای بعدش وراه افتادن برای من واقعا بد بود مخصوصا زایمان دومم

دکترت کی بود کدوم شهر

من تبریزم دکترم ابوالقاسم سمرقندی بود

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
چه دکتر خوبی، من زفتم مغز و اعصاب گف مشکل نداری گفتم میترسم گفت دو تومن میگیرم نامه مینویسم 😐

نه این پول وزیتم نگرفت ام ارای داشتم ،،،میدونست میترسم گفتم کمرم درد میکنه اخه من یه زره برامدگی دیسک داشتم که خیلی کم بود گفت مشکلی نداری ولی مینویسم برات 

نمیدونم یکم درد که حتما ولی فکر نمیکنم با سزارین قابل مقایسه باشه بالاخره عمل جراحیه شکمت کامل باز ...

چرا تا بیهوشی فشار نمیدن شکمو

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

ببین خانم اینجا همیشه خانمها میخان همدیگه را مجاب کنند طبیعی بهتره  یا سزارین بهتره واقعیت آینه بدن آدمها تحمل دردشون یا هم فرق داره ممکنه یکی مثل من طبیعی خوبی داشته ۳ساعت درد بکشه یکی دیگه ۲۴ ساعت یکی ۲ساعت بعد سزارین راه بره یکی مثل زایمان دوم من ۳روز بعد مطمئن باش با حرفی ما به نتیجه قطعی نمیرسی  

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
نمیدونم واقعا🙄

دکتر من گفت نه شکمتو فشار میدم نه سوند برات میزنم نمیدونم دیگه راس میگه یا نه 

میگن بعدش شکم فشار میدن دردناکه اولین راه رفتن دردناکه راسته؟

نه عزیزم 

اونقدر ها هم بد نیس 

ولی تا دو سه روز اول درد داری ... موقع راه رفتن اذیتی ...

درسته ک شیاف و مسکن مصرف میکنی ولی تا چند روز اول درد داری ... ولی روز ب روز بهتر میشی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇