2777
2789
عنوان

خانما بیاین خواهش میکنم ازتون

127 بازدید | 13 پست

من ب دعا و فالگیر و این چیزا اعتقاد نداشتم ولی ی چندباری چیزایی رو دیدم و شنیدم ک یکم اعتقاد پیدا کردم ولی ۱۰۰درصد نه..ولی ی استاد داشتم میگفت ک تا حدودی درسته کارشون مثلا ی سریا میگن باطل و سحر و نمیدونم این چیزا درسته ولی اثرش ماندگار نیست واسه چندوقته...حالا منم فکر میکنم زندگیمون گره خورده ب قول شوهرم میگ انگار یکی طلسممون کرده،ببخشید طولانی میشه ولی دوستدارم در جریان باشین..

شوهرم چندماه رفت املاک کار کنه کلا بازار راکد شد اونجارو جمع کردن رفت آشپزخونه با ی نفر باز کنه کلا طرف بدهی بالا اورد و هیچی ب هیچی چند روز پیش ی نفر واسش کار پیدا کرد کلی زنگ و تماس قرارشد امروز بره عصری زنگ زدن ک نمیخواد بیای لازم نداریم 🤯🤯🤯😑😑😑😑بنظرتون طلسم نیست؟ما هردومونم نماز میخونیم و کار خلافم ک تو عمرمون نکردیم ک بگیم چوبشو خوردیم ...

خیلی دلم میخوا  برم پیش دعا نویس ولی میترسم وضع بدتر شه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ی دانشجو پزشکیییی میخوامممممم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر سحرباشه تو مفاتیح هس دعای باطل سحر 

هم صبح چهارقل و آیت الکرسی بخون فوت کنه به شش طرف خونت و خودت و همسرت

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
بیا خصوصی

کی من؟😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پَ نه من

چرا بیام؟

ممکنه باشه اگه بخوای یه نفر رو بهت پیشنهاد میدم

چجوریه تلفنی یا حضوری؟خودمون ی نفرو مطمئن سراغ داریم ولی دو دلم چون پولم میگیرن مخصوصا باطل سحر خیلی گرون میگن 

عزیزم طلسم دروع نیست حتی توی سوره ی بقره هم ایه در موردش هست اما لطفا دنبال این چیزها نرو اینهایی که گفتی برای حال و روز الان مملکت کاملا عادیه کل مملکتمون رو طلسم کردن🤣به جای این کارها استغفار کن نمازهات رو اول وقت بخون زیاد دعا کن صدقه بده نذر کن.برای هر کاری ذکر یا دعا و سوره اش رو پیدا کن و از همه مهمتر همت همت و همت و کمی صبر ان شاالله بهترین برات پیش بیاد.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
چجوریه تلفنی یا حضوری؟خودمون ی نفرو مطمئن سراغ داریم ولی دو دلم چون پولم میگیرن مخصوصا باطل سحر خیلی ...

این خانمی ک من میشناسم خیلی با انصافه، دستش زیاد نیست حالا اگه دوست داری شمارشو بهت بدم، تلفنی هست