2777
2789
عنوان

خانما بیاین خواهش میکنم ازتون

127 بازدید | 13 پست

من ب دعا و فالگیر و این چیزا اعتقاد نداشتم ولی ی چندباری چیزایی رو دیدم و شنیدم ک یکم اعتقاد پیدا کردم ولی ۱۰۰درصد نه..ولی ی استاد داشتم میگفت ک تا حدودی درسته کارشون مثلا ی سریا میگن باطل و سحر و نمیدونم این چیزا درسته ولی اثرش ماندگار نیست واسه چندوقته...حالا منم فکر میکنم زندگیمون گره خورده ب قول شوهرم میگ انگار یکی طلسممون کرده،ببخشید طولانی میشه ولی دوستدارم در جریان باشین..

شوهرم چندماه رفت املاک کار کنه کلا بازار راکد شد اونجارو جمع کردن رفت آشپزخونه با ی نفر باز کنه کلا طرف بدهی بالا اورد و هیچی ب هیچی چند روز پیش ی نفر واسش کار پیدا کرد کلی زنگ و تماس قرارشد امروز بره عصری زنگ زدن ک نمیخواد بیای لازم نداریم 🤯🤯🤯😑😑😑😑بنظرتون طلسم نیست؟ما هردومونم نماز میخونیم و کار خلافم ک تو عمرمون نکردیم ک بگیم چوبشو خوردیم ...

خیلی دلم میخوا  برم پیش دعا نویس ولی میترسم وضع بدتر شه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ی دانشجو پزشکیییی میخوامممممم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر سحرباشه تو مفاتیح هس دعای باطل سحر 

هم صبح چهارقل و آیت الکرسی بخون فوت کنه به شش طرف خونت و خودت و همسرت

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
بیا خصوصی

کی من؟😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پَ نه من

چرا بیام؟

ممکنه باشه اگه بخوای یه نفر رو بهت پیشنهاد میدم

چجوریه تلفنی یا حضوری؟خودمون ی نفرو مطمئن سراغ داریم ولی دو دلم چون پولم میگیرن مخصوصا باطل سحر خیلی گرون میگن 

عزیزم طلسم دروع نیست حتی توی سوره ی بقره هم ایه در موردش هست اما لطفا دنبال این چیزها نرو اینهایی که گفتی برای حال و روز الان مملکت کاملا عادیه کل مملکتمون رو طلسم کردن🤣به جای این کارها استغفار کن نمازهات رو اول وقت بخون زیاد دعا کن صدقه بده نذر کن.برای هر کاری ذکر یا دعا و سوره اش رو پیدا کن و از همه مهمتر همت همت و همت و کمی صبر ان شاالله بهترین برات پیش بیاد.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
چجوریه تلفنی یا حضوری؟خودمون ی نفرو مطمئن سراغ داریم ولی دو دلم چون پولم میگیرن مخصوصا باطل سحر خیلی ...

این خانمی ک من میشناسم خیلی با انصافه، دستش زیاد نیست حالا اگه دوست داری شمارشو بهت بدم، تلفنی هست