2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 112 پست

عزیزم ناراحت نشی این کارت خریته نه دلسوزی . حماقته ! جونتو بردار برو ، بمونی نه فقط عمر و جوونی خودتو تباه کرده یه ظلمی هم به بچه های آینده ات کردی !

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
مگه پسرهای اونو تو دارین

اره پسرا از همسر قبلیش هستن،

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهمت بهم میزنه میگه با این و اون دوستی همش منو میپاد گوشیم چک میکنه.نمیزاره هیچ جا برم از ایجا تا خو ...

احتمال زیاد چیزی،مصرف میکنه

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
خب دلت نسوزه باورم نمیشه انقدر برا خودت ارزش قائل نیستی که کتک میخوری و بهت خیانت میشه باز میگی دلم ...

از همین خصوصیتم متنفرم دیگه ابرویی جلو‌دوستام ندارم جلو فامیل ندارم.از بس شوهرم خوردم کرده

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید
تهمت بهم میزنه میگه با این و اون دوستی همش منو میپاد گوشیم چک میکنه.نمیزاره هیچ جا برم از ایجا تا خو ...

سنت خیلی کمه تا بچه نداری یه فکری ب حال خودت کن مرد بد بددهن بداخلاق هیچوقت درست نمیشه یا طلاق بگیر 

یاهم یکم سیاست داشته باش وقتی کتکت زد سرسنگین باش شل نباش خودتو محکم بگیر این دیگه خیلی پررو شده یعنی خودت پرروش کردی 

طرفش نرو تا بفهمه کارش اشتباهه خودش!بیاد طرفت

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشود🌏

بقیه ماجرا کاری ندارم ولی اون قسمت کم خونی کلا نگرفتین چی شده! 

افرادی که تالاسمی مینور دارن نمیتونن با هم ازدواج کنن و بچه دار شن چون بچه تالاسمی ماژور میشه! 

ولی ازدواج و بچه دار شدن تالاسمی مینور با یکی که نداره هیچ مشکلی نداره .... کم خونی عادی اصلا جزو تالاسمی و مشکلات ژنتیک و ازدواج حساب نمیشه! کدوم دکتر بی سوادی شما رو انداخته تو این دور باطل و اختلاف!!! 

بابامو بخاطر شوهرم شکستم غرورش شکستم.پشتمم هس البته

پس برو یمدت. این شوهری ک تو گفتی هم بی ادبه هم شعور نداره با تو چطوری رفتار کنه. اخه 2سال تلاش کردی باهاش ازدواج کنی اینارو ندیدی؟ 

چندسال اختلاف سنی دارین

۱۳سال با پسرش با اون یکی هم ۱۱ سال

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
ولی درست زمانی ک میخوام برم خونه بابام ی حرفی میزنه منه احمقم دلسوز دوباره برمیگردم

خب پس بسوز و بساز!وقتی واسه خودت ارزش قائل نیستی میخوای چی بگیم بهت؟!بنظرت حرف ما روت اثر داره؟!!!!

من همین یه دونه ام!