2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 112 پست
تهمت بهم میزنه میگه با این و اون دوستی همش منو میپاد گوشیم چک میکنه.نمیزاره هیچ جا برم از ایجا تا خو ...

اسی تقصیر خودته به چند دلیل اولا ۱۸ سالگی سن ازدواج نیست تازه ۲ سالم واسش جنگیدی یعنی از ۱۵   ۱۶ سالگی 

درگیرشی وقتی میگن زود ازدواج نکنین به همین خاطره چون نه سیاست داری نه شوهرداری بلدی وقتی کسی به مادرت و فامیلتو مردهات فش میده یا بهت تهمت میزنه باید سریع ترکش کنی این جور آدما اصلا لایق جواب دادنم نیستن بعد تو دلت میسوزه واسش و برمیگردی شما یا برین پیش مشاور یا جدا شو اصلا اینجور زندگی کردن درست نیست عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس همین میخوام بهم بگید چیکار کنم دلم میسوزه میگم بخاطر من قبلنااا تو رو خانوادش وایساد و ای حرفا و ...

ی اشتباهی کرده بود انگار وپشیمون شده

بچه نیاااااار 

بشین باش تکلیفتونو روشن کن وگرنه تااخر عمر اینجور میمونی و بدتر

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
آره من نامادری هستم 😔

چه نامادری جوونی 😊

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
با دخترداییم دوس شد.هیچ کاریش نکردم 

😐😐😐اسی حس میکنم راست نمیگی خیلی ریلکسی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
چه نامادری جوونی 😊

خیلی پشیمونم از کردم گه قبول کردم پسراشوو فقط اینا میخواستن من بشور بسابشون باشم یکسال بامن زندگی مبگنن اما همسرم بهم‌میگه حق نداری به پسرام بگی تو ولی اونا هرچی خواستن بهم بگن هر بی احترامی یا هرچیزی اما نباید چیزی بگم با این سن کم اومدم زنش شدم نمیدونی چیا میکشم زشت و عقب مونده هم نبودم فقط فکر کردم ابن یکی با همه فرق داره اینطور ک همه میگن خوشگلم

....

ولی شانس ندارم 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
با توصیفاتی که هز شوهرت کردی کاری به اون ندارم اون هیچچچچچچچچ ولی دختر داییت چقدر کثیف بود

حالا شما کوتاه بپوش😐😂