2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 112 پست
هنوزم هست زنایی ک برن سرچشمه آب بیارن و ظرف بشورن 😳😳😯😯😯🤐🤐

با کوزه😐😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم هست زنایی ک برن سرچشمه آب بیارن و ظرف بشورن 😳😳😯😯😯🤐🤐

آره خیلی زیادن

حالا نمیدونم این خانوم کجاست

ولی خیلی از روستاهای سیستان و بلوچستان هستن تو تلوزیون نشون میده

مثل کپر نشین ها 

مسئولین بی فکر هیچ کاری براشون نمیکنن

واس همین میخوام بهم بگید چیکار کنم دلم میسوزه میگم بخاطر من قبلنااا تو رو خانوادش وایساد و ای حرفا و ...

قبلنا تموم شد رفت به فکر خودت باش ۱۸ سالته اوج جوانیت هست فردا پسفردا یه بچه میذاره تو دامنت دیگه نه راه پس داری نه پیش

تو دیگه چقدر بدبختی...مگه یه همچین آدمی دل سوختن داره....تازه بهارزندگیته جونتو وردار و فرارکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یا بهتر اول دلیل اینکارشو بپرسی بعدم برید مشاور  اگ دریت نشد جدایی

عنقد بیشعوره ک نمیتوتم اسم مشاور پیشش بیارم همشم بهم دروغ میگه.جلو دوستام بهم میگه بی اصل و نسب.جلو دخترا ی مردم شاخ میشه منو کوچیک میکنه

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید
چقد سخته با شوهر بد زندگی کردن شوهر منم با دوتا پسراش از صبح رفتن بیرون منم تنها گذاشتن خونه خیلی اح ...

پسراش؟؟؟😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر