2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 112 پست

دلت برای جووونی بخت ابروی خانوادت بسوزه اگرم دلت برای شوهرت میسوزه بشین کتک بخور چرا دیگه تاپیک زدی

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگه

تهمت بهم میزنه میگه با این و اون دوستی همش منو میپاد گوشیم چک میکنه.نمیزاره هیچ جا برم از ایجا تا خونه بابام نیم ساعت راهه اما دوماهی یبار میبردم

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید

خب دلت نسوزه

باورم نمیشه انقدر برا خودت ارزش قائل نیستی که کتک میخوری و بهت خیانت میشه باز میگی دلم میسوزه میمونم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

واقعا چجوری تحمل میکنید

من اگه ی روزی شوهرم دستش روم بلند شه بیچارش میکنم

باره اول خیلی مهمه اگه باره اول کنار اومدی تا اخر عمرت باید کنار بیای

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

به نظرم فعلا به طلاق فکر نکردن یه مدت به صورت قهر برو خونه پدرت.

ولی سنگ کن دلتو به این زودی نبخشش.اومد به پدرت بگو ازش تعهد بگیره ازش ناراضی باشی بی برو بگرد سری بعد طلاقه

خونه بابام مامانم منو تو پر قو بزرگ کرد اما اینجا دارم زجر میکشم تو روستا اب نداریم باید برم پای منب ...

الان عقلت نمیرسه که باید جدابشی؟؟؟؟؟وایسی یه بچه ام میافته دنبالت باید بسوزی و بسازی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
حقته تا تو باشی دلت برای همچین آدم بیمصرفی نسوزه

واس همین میخوام بهم بگید چیکار کنم دلم میسوزه میگم بخاطر من قبلنااا تو رو خانوادش وایساد و ای حرفا ولی دیگه خسته شدم

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید

اول خودتو دوست داشته باش ادمای دلسوز همیشه یه پله از دیگران عقبن 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
ولی درست زمانی ک میخوام برم خونه بابام ی حرفی میزنه منه احمقم دلسوز دوباره برمیگردم

یه بار برو حتما که طلاق نگیر ازش تعهد بگیر ادمش کن اگه توانشو داره بگو واسم خونه تو شهر بگیر یا مشکل ابو با منبع حل کن بعد برگرد

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲