2777
2789
عنوان

جهیزیه

535 بازدید | 35 پست

بچه ها قیمتا خیلی بالاس دیگه واسه جهیزیه نمیشه هر مارکی خریدکسایی ک یخچال ساید دوو دارن لطفا بگید خوبه یا ن؟اگه خوبه کدوم مدله؟ یه فر توکار قیمت مناسب هم بهم معرفی کنید لطفا ممنون

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

عااااااااااخ....برو امروز بازارو ببین ...

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من لباسشویی و ماشین ظرفشوییم دوو هست یخچالم هیوندای ساید ۳۲ فوت پارسال سه تاش شد ۲۵تومن الان ۴۰تومن& ...

ماشین ظرفشویی چن نفرس راضی هستی ازش؟منم احتمالا دوو بخرم ولی خیلی اطلاعی ازش ندارم

دلم نمیخواد برم خرید اصلا نمیتونم چیزایی ک دوس دارمو بخرم

منم عین شمام ...از بس گرونیه نتونستم دم دستاییامو دو دست سرامیک رنگی بخرم مجبور شدم شیشه بلور ایرانی بردارم...یا هنوز نتونستم یه اون توستر بردارم....قیمت دلار پدر ما بینواها رو در اورده

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
منم عین شمام ...از بس گرونیه نتونستم دم دستاییامو دو دست سرامیک رنگی بخرم مجبور شدم شیشه بلور ایرانی ...

بخدا پای رفتن بازار ندارم اینقد ک ناامید شدم از قیمتا اصلا نمیدونم چیکار کنم یخچال ساید دوو ک دیگ از بقیه ارزونتر از ۲۶ تومن شروع میشه