2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا پای رفتن بازار ندارم اینقد ک ناامید شدم از قیمتا اصلا نمیدونم چیکار کنم یخچال ساید دوو ک دیگ از ...

درک میکنم منم جهیزیه دارم میخرم سر ماه باید برم سر زندگیم....خدا ان شالله جوابشنونو بده

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
وووای منم کم کم باید خرید کنم خدایا خودتت با ما جوانا رحم کن😐 استرس قیمتا

عقدی هسین؟

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
درک میکنم منم جهیزیه دارم میخرم سر ماه باید برم سر زندگیم....خدا ان شالله جوابشنونو بده

دیگ نمیتونیم جهاز کامل ببریم در حد اون چیزای ضروری میشه خرید کرد

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏
بخدا پای رفتن بازار ندارم اینقد ک ناامید شدم از قیمتا اصلا نمیدونم چیکار کنم یخچال ساید دوو ک دیگ از ...

خوب چرا ساید و مارک برداری

یخچال : دو قلو الکترو استیل ، دو قلو هیمالیا ، دوقلو آیسان 

ماشین لباسشویی : پاکشوما ، کُرال ، کَندی 

جاروبرقی : تولیپس 

فر تو کار : داتیس

گاز صفحه ای : کَن

تلویزیون : RTC همون موتور دوو رو داره ولی دوو پول مارک رو میگیره ، ایکس ویژن ، ال جی ، سامسونگ 

دیگ نمیتونیم جهاز کامل ببریم در حد اون چیزای ضروری میشه خرید کرد

دقیقا همینه...منم همین وضعم

حتما باید یخچال ساید بخرید؟ حتما باید ماشین ظرفشویی بخرید؟بعد درآمد پدراتون چقده که اینا رو میخرید؟بعدش دوماد می ارزه به اینا؟

حالا دوماد شغلش چیه؟ خونه داره؟ بسازه؟ 

چرا اینقد دومادا رو پررو میکنید اون میخواد زندگی کنه جونش درررر  خودش بخره 

چرا بفکر ماهای بدبخت بیچاره نیستید ؟

چرا اینقد مدهای بیخودی درست میکنید

عههه حالم بد میشه

خوب چرا ساید و مارک برداری یخچال : دو قلو الکترو استیل ، دو قلو هیمالیا ، دوقلو آیسان  ماشین ...

اصلا نمیدونم چرا مارکای ایرانی واسم جالب نیستن البته دوو هم مونتاژ ایرانه فر تو کار ایرانی برمیدارم جاروبرقی هم احتمالا پارس خزر 

حتما باید یخچال ساید بخرید؟ حتما باید ماشین ظرفشویی بخرید؟بعد درآمد پدراتون چقده که اینا رو میخرید؟ب ...

آروم باش عزیزم من خودمم اعصاب ندارم ولی خب دیگ از رسمه جهاز با دختر والا داماد خونه نداره ولی خب گفته من تی وی و مبلو میخرم دیگ کمک کررررده یعنی