2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 35 پست
حتما باید یخچال ساید بخرید؟ حتما باید ماشین ظرفشویی بخرید؟بعد درآمد پدراتون چقده که اینا رو میخرید؟ب ...

بابامم بیچاره یه کارمند ساده س ک ماه دیگ وامش درمیاد ک بده جهاز واسه کن

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏
اصلا نمیدونم چرا مارکای ایرانی واسم جالب نیستن البته دوو هم مونتاژ ایرانه فر تو کار ایرانی برمیدارم ...

یخچالو یه ایرانی خوب بخر عوضش تلویزیون رو 49 سامسونگ بگیر و جاروبرقی رو بوش که الان اون مدلی که من گرفتم 3 تومنه...همشو بخوای مارک بخری کلا قیدشو بزن... دوو الان مونتاژه اسنواس هیچ فرقی نداره ایرانی بردار

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یخچالو یه ایرانی خوب بخر عوضش تلویزیون رو 49 سامسونگ بگیر و جاروبرقی رو بوش که الان اون مدلی که من گ ...

اره درمورد یخچالا اسنوا هم تحقیق میکنم جارو برقی همون پارس برمیدارم فقط لباسشویی سامسونگ میخرم چون گفتن ایرانیش خوب نیس

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏
اره درمورد یخچالا اسنوا هم تحقیق میکنم جارو برقی همون پارس برمیدارم فقط لباسشویی سامسونگ میخرم چون گ ...

من یخچال امرسان گرفتم 8300

تی وی سامسونگ گرفتم 8500

جاروبرقی بوش گرفتم 3تومن

ماشین لباسشویی دوو گرفتم با کلی پرس و جو 6500

ماشین لباسشویی دوو خوبه؟

والا من از چند تا پیج لوازم خونگی و نمایندگی و نظرات مردم تو سایتای خرید خوندم همه راضی بودن بعد دوو فقط قطعاتش میاد ایران تو همین اسنوای خودمون مونتاژ میشه ... 

به این پیج حتما سر بزن تو امین حضوره مغازشون خیلی راحت و رایگان بهت مشاوره میدن حتی میتونی عکس کالا رو بفرستی بگن اصله یا فیک یا خوبه یا بد من ماشینمو با راهنمایی ایشون بعد از کلی مدل گرفتم https://www.instagram.com/kala_land_ir/