2821
2789
با مهمون خیلی کم فقط عمه خاله دایی عمو ک اونام مختار بیان یا ن ولی خیلییی کمیم و خونمون هم بزرگه. بع ...

خب ماهم فقط ۵۰۰نفر مهمون دیگه آقای همسر راضی شدن

دعام کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شروع شده و بخاطر دوری و طولانی شدن نامزدیه من بخدا حرفی ندارم نامزدم قبول نمیکنه ما ۱۶مرداد وق ...

قانعش کن هر جور شده بگیرید تو این دوماه. چون بعدشم از شهریور تا آبان محرم و صفر هس بازم میمونه. 

دقیقا شروع شده و بخاطر دوری و طولانی شدن نامزدیه من بخدا حرفی ندارم نامزدم قبول نمیکنه ما ۱۶مرداد وق ...

ما که هنوز عصری میریم وقت بگیریم ولی حرفای نی نی سایتی هارو خوندم عذاب وجدان گرفتم

دعام کنید🙏
قانعش کن هر جور شده بگیرید تو این دوماه. چون بعدشم از شهریور تا آبان محرم و صفر هس بازم میمونه.  ...

اره خلاصه حس حالمون خیلی بده خخ

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
ما که هنوز عصری میریم وقت بگیریم ولی حرفای نی نی سایتی هارو خوندم عذاب وجدان گرفتم

بیا ماهم بدون جشن و تالار بریم هوم؟؟😷

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
ما میریم خونمون بعد کرونا هم عروسی میگیریم کسی هم نمیتونه چیزی بگه چون شرایط خاصه

تازه قشنگیش ب اینه بچتم تو عروسیت باشه😂😂خیلی باحاله ماهم همین کارو کنیم

ما عید قرار بود عروسس بگیریم بخاطر کرونا کنسل شد

انداختمی اخر خرداد ک کنسل شد حالام اخر مرداد انداختیم

ولی چشمم اب نمیخوره 

جون شهر ما قرمز هستش

تالارم بگیرم کسی نمیاد

میخایم ارایش و اتلیه و عکس

بدشم ی مهمونی بگیریم شب