2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره منم همدرد با شما عزیزم😥

پس مسخره نکن من نمیتونم بدون عروسی برم و حسرتش و تا آخر عمر بخورم تو خودت چیمار میخای بکنی

بعدشم من خودم تا ۴,۵ سال بچه نمیخام پس مشکلی نداره

ما میریم اومدن اومدن نیومدن هیچ😒😂

😂 تازه من ی مشکل دیگه دارم باز شما خوبید ما پول رهن خونه هم نداریم من گفتم طلامو میفروشم میدم یکدفعه همسرم گفت پول عروسی چی گفتم اونم جمع میشه انشالله الان ما هنوز وقت تالار نگرفتیم خونه هم تا فردا فرصته😐

دعام کنید🙏
😂 تازه من ی مشکل دیگه دارم باز شما خوبید ما پول رهن خونه هم نداریم من گفتم طلامو میفروشم میدم یکدفع ...

از ما بدتر شما هستین

ما تازه خونه درس کردیم هیچچچچی پول نداریم

منم ب شوهرم میگم انشالله ک جم میشه تو عروسی😭😭😭

ببخشید ناراحت نشید ،ولی چرا اآنقدر ما دخترا کلید کردیم رو عروسی  ،شما فک کن همه رو دعوت کنی جشن بگیری یک نفر مریض بشه چقدر عذاب وجدان دارید تا آخر عمر هم شرمنده هستید،تلویزیون اعلام کرد ک استان مرکزی جشن گرفتن کرونا گرفتن نمیدونم متوجه شدید یا ن ،واقعی هست چون مال شهر ما بود ی جشن خانوادگی بوده 100نفر بودن ی بچه داشته کسی هم اطلاع نداشته بعدش 40نفر گرفتن ،ما بقی هم قرنطینه شدن عروس داماد هم بیمارستان هستن آیا لذت بردن،با این وضع اقتصاد ک ی روز کار هست ی روز نیست اکثرا مستاجر و حداقل ی عروسی کم کم 70-80میلیون بار میاد و اونقدر هم پاتختی پول جم نمیشه چرا این پول رو صرف آینده نمیکنید،ی پدر ک برا دخترش جهاز خریده از کجا بیاره پول عروسی بده ی داماد ک اول جوانیش هست معلوم نیست بیکار بشه یا نشه از کجا بیاره پول عروسی بده،بنظرم اگر هم میخواید ی کار خوب بکنید بگید داماد کل هزینه عروسی بده براتون طلا ،بده ی زمین کوچیک ب اسم خودتون،آینده نگر باشید از کرونا ب بهترین شکل استفاده کنید،منم اگر خدا کمک کنه دو ماه دیگه عقد میکنم بدون جشن بدون پاگشا بدون مهمون در حد 5نفر میریم محضر،سه ماه بعدش هم ی شام 5نفره میرم خونه ام اگر خدا بخاد،در عوضش نزدیک ب 200تومن پس انداز داریم ک باش ی خونه می سازیم ک ترس از صاحب خونه نداشته باشم ،نگران نباشید شاید قسمت بوده اینجوری بشه ببخشید بازم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
پس مسخره نکن من نمیتونم بدون عروسی برم و حسرتش و تا آخر عمر بخورم تو خودت چیمار میخای بکنی بعدشم من ...

من شوخی کردم عزیزم منظوری نداشتم ..مطمنم باش منم حالم خرابه و فکرم مشغول بابت این قضیه اما نمیتونم بشینم گریه کنم بسپار بخدا ببخشید قصد مسخره کردن نداشتم ✋🚶

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
عالی عالی عالی

قربونت عزیزم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
من شوخی کردم عزیزم منظوری نداشتم ..مطمنم باش منم حالم خرابه و فکرم مشغول بابت این قضیه اما نمیتونم ب ...

خاهش میکنم گلم منم نه اعصاب دارم نه حوصله زود از کوره در میرم

من ک دوس دارم اتلیه و .... ولی میترسم ب مامانم بگم ک عروسی نمیگیریم چون بفهمه منو پاره میکنه😭چون م ...

فقط شما نیستی همه دوست دآرن حتی من ک تصمیم خواندی ،ولی خوب وقتی گرونی سرسام آور هست وقتی معلوم نیست ک مردا برن سرکار یا ن ،وقتی کرونا لعنتی هست ،وقتی معلوم نیست خدای نکرده با این آقا خوشبخت بشیم یا ن وقتی معلوم نیست اصلا اونشب بهمون خوش بگذره از استرس راحت باشیم یا ن چ فایده،لااقل ی چی با این پول بخریم ک پشتوانه زندگی و ایندمون باشه خدا کنه بهترین ها قسمتت بشه هر چی خیر و صلاح هست

سلام

منن قرار شد بریم سرخونه زندگیمون و یک مسافرت توپ بریم بعدش بریم آتلیه وآرایشگاه وعکس و سرانجام سالگرد ازدواجمون یا حتی وقتی کرونا سبک‌تر شد اگه خواستیم وشرایط جور بود ی مهمونی مثل حنابندون چیزی بگیریم