2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسر عموم عروسی کرد ..ب همه زنگ زدن ک شما میایین یا نه..ب منم زنگ زدن گفتم خیلی خیلی دوست داشتم بیام ولی با این شرایط نمیشه ک بیام..مراسمشون با مهمونای خیلی کم برگزار شده اونجور ک شنیدم 

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..

بله عزیزم. ما تصمیم گرفتیم 14 تیر با مراسم خانوادگی بریم سر خونه زندگیمون. آخه ما خونه اینا اجاره کرده بودیم و وسایلامونو چیده بودیم و عروسی بود ک کرونا اومد. میخام برم آرایشگاه و آتلیه بعدم یه مراسم خانوادگی و بریم خونمون💜این کرونا تا چن سال هست من کلی با دکترا اینا حرف زدم 

بله عزیزم. ما تصمیم گرفتیم 14 تیر با مراسم خانوادگی بریم سر خونه زندگیمون. آخه ما خونه اینا اجاره کر ...

منم هی میگم ابن کارو کنم ولی مطمنم بعدا پشیمون میشم😔

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
من خونمم چیدم ۲۶تیر هم تالارمونه ولی تالار نیس اگرم باشه کسی نمیاد میخایم بریم خونمون بعد کرونا جشن ...

یجوری نیست بعد کرونا جشن بگیرید😐اونم وقتی رفتید دیگ خونتون

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉