2777
2789
عنوان

افسرده م و با هیچ دارویی خوب نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست
کاش فقط پیش یک دکتر خوب درمانتون رو شروع کنید و باهمون ادامه بدید عوض کردن مداوم دکتر خوب نیس  ...

ممنونم از راهنماییت بانو جان 

من تهرانم 

اتفاقا میخوام نقاشی ابستره رو شروع کنم 

شاید جواب بده 

اینکه میگم دکتر عوض کردم نه فکر‌کنی تندتند 

دوسه سال باهر دکتری پیش رفتم 

دکترای معروف که اصلا بیمار جدید نمیگیرن با هزار اشنایی و منت وقت گرفتم

و خدایی که همین نزدیکیست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از راهنماییت بانو جان  من تهرانم  اتفاقا میخوام نقاشی ابستره رو شروع کنم  ش ...

نقاشی هم عالیه😍 کنارش سعی کن بیرون بیشتر بری  دیوارهای خونه آدمو میبلعه 

ان شا... مشکلت حل میشه عزیزم غمت نباشه هرکی ی مشکلی داره دیکه 

یه بار دیگه همین دوتا خاطره رو تعریف کن لطفن تا بهت بگم

شام با دوستامون رفته بودیم بیرون خواهرم که از من کوچکتره و همیشه حتی الان پدرمادرم طرف اونو مبگیرن یه کاری کرد یادم نیس خلاصه به بحث کوچیکی بینمون شد بابام به من گفت خفه شو بااینکه بقیه گفتن حق بامن بوده ولی بازم بهم تشر زد 

شما مشکلتون مربوط به کودکی تونه منم مثل شما بودم تاپیکم و بخون می فهمی می خواهی آدرس روانشناسی که پی ...

اره عزیزم ممنون میشم 🙏

ای بابا ولی ناشکری نکن الان مهم ترین چیز تو زندگی پوله شوهرتم اگه اوضاش اینجا خوبه حق داره به مهاجرت ...

نه عزیزم شاغل نیستم و اینم خیلی اذیتم میکنه دخترم خیلی بهم وابسته س کلاس چهارم دبستان ازم خواهش کرد نرم سرکار و همش پیشش باشم 

منم قبول کردم 

میدونم الان تو دلت میگی حقته بشین ور دل بچه ت 

راستی شوهرم پول الکی نمیده بهم واسه ریخت و پاش و ....

خیلی حسابگره 

نه عزیزم شاغل نیستم و اینم خیلی اذیتم میکنه دخترم خیلی بهم وابسته س کلاس چهارم دبستان ازم خواهش کرد ...

ب نظرم برو سرکار اگه شرابطشو داری بچت هم بالاخره عادت میکنه اینکه همش بچسبه بت و وابستت باشه خوب نیست دو روز دیگه میخواد بره دانشگاه ی شهر دیگه باید یاد بگیره مستقل باشه

برو سرکار هم سرت گرم میشه کمتر فکرو خیال میکنی هم با پولش عشق و حال و خرید میکنی

ب نظرم برو سرکار اگه شرابطشو داری بچت هم بالاخره عادت میکنه اینکه همش بچسبه بت و وابستت باشه خوب نیس ...

عزیزم دیگه از سن من گذشته حدود ۴۲سالمه و چند سال هم گپ داشتم بااین سن و سابقه کم چه کاری بکنم 

گفتم بشینم خونه یه دختر خوب تربیت کنم بهتره

خوندم عزیزم چقدر جالببود قلم شیرینی داری 

همدم بچگیهای من کتاب بود و کتاب 

حتی ار کنابخونه پدرم کناب برمیداشتم ولی بازم مادرم گیر میداد که فکر کردی کی هستی همه ش میری تو اتاقت و حق نداری در اتاقو ببندی حتی بااینکه اتاقم با خواهرم مشترک بود نمیذاشت درو ببندم

شماره و آدرس مرکز مشاوره رو پیام دادم به روانشناسم  جواب دادن براتون می فرستم چون مطبشون تغییر ...

مرسی دخترعموی عزیز 

امیدوارم فرجی بشه 

انفاقا به من گفتن که باید برای خودم مادری کنم

شام با دوستامون رفته بودیم بیرون خواهرم که از من کوچکتره و همیشه حتی الان پدرمادرم طرف اونو مبگیرن ی ...

خوب عزیزم میبینی

هر بار با جزئیات بیشتر

اگه ازت بخوام یه بار دیگه‌ام تعریف کنی بازم جرئیات بیشتری‌ یادت میا ...هی یادت میاد..هی بیشتر و دقیق تر...اونقدر که خودتو توی اون موقعیت تصور میکنی..همون حس..همون شکست ...همون حرف..همون لحظات و اینطوری...ادامه میدی هر روز بیشتر از دیروز

هر روز بیشتر از قبل ..با جزئیات بیشتر..با درد بیشتر...

هر چقدر فکر کنی بیشتر غرق میشی..بیشتر فرو میری..

امیدوارم متوجه بشی منظورم چیه...فقط یه راحل‌ داره..باهاش کنار بیا...با اون خاطرات کنار بیا..یک‌بار برای همیشه

و بعد ولش‌کن...فراموش ‌نکن..فقط باهاش کنار بیا..قبولش کن..

وقتی قبولش کردی دیگه عذابت نمیده‌.دیگه حالتو بد نمیکنه..

اونوقت که میتونی شاد باشی...

😘😘
خوب عزیزم میبینی هر بار با جزئیات بیشتر اگه ازت بخوام یه بار دیگه‌ام تعریف کنی بازم جرئیات بیشتری‌ ...

مرسی عزیزم 

ممنون که وقت گذاشتی🌸 

سعی میکنم