2777
2789
عنوان

افسرده م و با هیچ دارویی خوب نمیشم

292 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

خیلی خسته م 

زندگی من خداروشکر روبراهه ولی خودم نه 

حال دلم خوب نیست 

کودکی و نوجوونی خیلی بدی داشتم همیشه پدر و مادرم تحقیرم کردن ولی خوب گذشته دیگه ولی همیشه درگیر گذشته م 

احساس میکنم ایران یه دهات کوچیکه و نمیتونم توش خوشحال باشم همه چیز به نظرم مسخره و حقیره 

از هیچی نمیتونم لذت ببرم 

همیشه خسته و بی حالم 

خیلی دکتر و مشاور رفتم ولی خوب نمیشم که نمیشم 

با هیچکسم نمیتونم درد دل کنم 

اغلب اطرافیانم حسرت زندگی منو دارن و نمیفهمن من چی میگم 

تنها دلخوشیم دختره ناشکری نمیکنم ولی واقعا ازین بی انرژی بودن و بی انگیزه بودن خسته شدم 

کسی میتونه کمکم کنه؟

و خدایی که همین نزدیکیست❤️

گرمی بخور

چای زعفرانی بستنی زعفرانی

ماکارونی اینا نشاط آوره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازت میخوام یکی از مشکلاتت رو که خیلی رو اعصابته تعریف کنی  لطفن اینکارو بکن ...🙂

شاید بهم بخندی ولی موضوعی که خیلی اذیتم میکنه اینه که تو ایران دارمزندگی میکنم شوهرم مخالفه مهاجرته حقم داره اینجا موقعیت خوبی داره ولی من با همه جیز اینجا مشکل دارم

چند دوره دارو مصرف کردید؟؟؟  

خیلی ساله 

بیشتر از ۱۵سال 

چنتا دکتر عوض کردم 

هرماه کلی پول مشاور میدم 

ولی ماه پیش تقریبا گفتن مدلت اینجوریه و خوب نمیشی

نه گفتی درگیر گذشته هستی یه خاطره از گذشته بگو...

هر چی یادم میاد تحقیر و توهینه 

پدر و مادر من با اینکه تحصیلکرده هستن ولی طرز فکرشون خیلی بده 

الان خودشون خیلی پشیمونن چندبار مادرم ازم حلالیت خواسته 

ولی اونچه نباید بشه درون کن شده

شاید بهم بخندی ولی موضوعی که خیلی اذیتم میکنه اینه که تو ایران دارمزندگی میکنم شوهرم مخالفه مهاجرته ...

خوشی زده زیر دلت اگه پولداری تو همین ایرانم‌میتونی عشق دنیارو بکنی 

نه گفتی درگیر گذشته هستی یه خاطره از گذشته بگو...

مثلا پدرم تو جمع بهم میگفت خفه شو درصورتیکه تو اون جمع چندتا دختر و پسر همسن من بودن یا مادرم میگفت در و باای فلانی بخوره تو سرت در صورتیکه اون فلانی هم زشت بود هم نازدونه پدر مادرش

خیلی ساله  بیشتر از ۱۵سال  چنتا دکتر عوض کردم  هرماه کلی پول مشاور میدم  ولی ...

کاش فقط پیش یک دکتر خوب درمانتون رو شروع کنید و باهمون ادامه بدید عوض کردن مداوم دکتر خوب نیس 

مشاور هم کار خاصی نمیتونه براتون بکنه خودتون از خودتون شروع کنید اگه نتونید اینجا از زندگی لذت ببرید جایی که با فرهنگ و مردمش آشنایی دارید هیچ جای دیگه هم احساس خوشبختی نمیکنید 

من‌نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنید ولی شروع کنید از جاهای کوچیک شهرتون دیدن کنید یک حرفه مخصوصا عکاسی رو ب صورت حرفه ای یاد بگیرید از کوچه های شهر خیابونا درختا عکس بگیرید عکس هارو کنار هم بذارید سعی کنید باهاش داستان بسازید (یا هر حرفه دیگه ای ک فک میکنید بیشتر بهش علاقه دارید گفتم عکاسی چون توش شور زندگی هست و آدم رو ب یک دنیای دیگه میبره)

مطمئن باشید تا خودتون تصمیم نگیرید و بهانه گیری و فک کردن های بیخود رو کنار نذارید هیچ مشاوری نمیتونه کمکتون کنه 

خوشی زده زیر دلت اگه پولداری تو همین ایرانم‌میتونی عشق دنیارو بکنی 

حق داری اینو بگی خیلیا بهم میگن شوهرمم میگه 

ولی نمیتونم خوب باشم چه کنم 

اینم یه جور مریضیه 

حق داری اینو بگی خیلیا بهم میگن شوهرمم میگه  ولی نمیتونم خوب باشم چه کنم  اینم یه جور مر ...

ای بابا ولی ناشکری نکن الان مهم ترین چیز تو زندگی پوله شوهرتم اگه اوضاش اینجا خوبه حق داره به مهاجرت فک نکنه چون واقعا ریسک داره برو خرید تفریح کلاسای مختلف بابا خوش بگذرون شاغلی؟