2777
2789

سلام کسی این کاروکرده چقدگلش عمرکرده آخه میگن توگلدان عمرش کمتره میشه راهنمایی کنیدچون من جای باغچه نداشتم توگلدان بزرگ کاشتمش عاشق این گل هستم دیدم توخونه هایی روکه ازرودیواراومده اینوراتوکوچه ولی توگلدان بزرگ همون قدمیشه 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میشه مادربزرگم یکی داره اندازه در شده

عزیزم ممنون که جواب دادی میشه بگی گلدانش چقدیه چندساله گلوکاشتن واندازش حدوداچندمتره ممنون اگه همشون روجواب بدین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

متوجه نمیشم چقدر عمر کرده ؟

خب همون گله فقط باید افتاب داشته باشی مستقیم و اینکه درخت نمیشه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
متوجه نمیشم چقدر عمر کرده ؟ خب همون گله فقط باید افتاب داشته باشی مستقیم و اینکه درخت نمیشه  ...

شمااین گلوکاشتین منظورم ازعمرش اینه که توگلدان جقدعمرمیکنه وبزرگ میشه وتوباغچه خیلی بزرگ شده 

عزیزم ممنون که جواب دادی میشه بگی گلدانش چقدیه چندساله گلوکاشتن واندازش حدوداچندمتره ممنون اگه همشون ...

گلدانش کوچیکه 6 ساله داره .اندازه در هست شایدم بلند تر .پیوندی بخر که از هر رنگ داشته باشی

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
متوجه نمیشم چقدر عمر کرده ؟ خب همون گله فقط باید افتاب داشته باشی مستقیم و اینکه درخت نمیشه  ...

چرا اتفاقا واس مادربزرگم درخت شده کامل 

گلدانش کوچیکه 6 ساله داره .اندازه در هست شایدم بلند تر .پیوندی بخر که از هر رنگ داشته باشی

یعنی حدوداچندمتره گلدانش یک مترمیشه یاکوجیکتریابزرگترازتوکوچه معلومه میشه یعنی قدشومیگم من صورتیشوگرفتم پیوندکنی قشنگترمیشه

چرا اتفاقا واس مادربزرگم درخت شده کامل 

هنوزم همونطورگل میده یانه 

بله

عزیزم پست قبلیموجواب ندادین زیادی سوال میکنم ولی ممنون میشم راهنماییم کنین

یعنی حدوداچندمتره گلدانش یک مترمیشه یاکوجیکتریابزرگترازتوکوچه معلومه میشه یعنی قدشومیگم من صورتیشوگر ...

گلدانش کوچیکه نیم متر،

شمااین گلوکاشتین منظورم ازعمرش اینه که توگلدان جقدعمرمیکنه وبزرگ میشه وتوباغچه خیلی بزرگ شده 

عمر که می کنه 

گیاه مقاومیهلز اینا نیست که زودی پژمرده بشه

بزرگ شده یه نهال کوچیک شده خوبه 

گلدونشم قطرش 50 سانته 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮