2777
2789
عنوان

کیاتوگلدان گل کاغذی کاشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 18 پست
چرا اتفاقا واس مادربزرگم درخت شده کامل 

حتما افتابگیر کامله 

من تو حیاط آپارتمان گذاشتم یکی دو ساعت بیشتر افتاب نداره

می دونید کود بهش میده یا نه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم حسن یوسف دارم الان دو روزه ساقه های پایینیش پژمرده شده کلا حس میکنم بیحاله دلیلشو کسی میدونه

حسن یوسف گیاه اسیب پذیریه

احتمالا افت زده داره از بین میره 

از ساقه های بالایی قلمه بگیر بزار تو اب که اگه احیانا گیاه مادریت از بین رفت داشته باشیش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما افتابگیر کامله  من تو حیاط آپارتمان گذاشتم یکی دو ساعت بیشتر افتاب نداره می دونید کود به ...

بله آفتاب گیره نه هیچی نمیده 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
منم حسن یوسف دارم الان دو روزه ساقه های پایینیش پژمرده شده کلا حس میکنم بیحاله دلیلشو کسی میدونه

عزیزم من اینوندارم که بتونم راهنماییت کنم ببین شایدزیادی آبش دادی یاشایدکم دادی نمیدونم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری