2777
2789
عنوان

حس خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست
بدجورم زدااا😂✊

از همون موقع تاحالا دیگ مخ ندارم😂😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
من حرف خوب زیاد شنیدم. مخصوصاً توی همین سایت، دوستان خیلی به من لطف داشتن.  یه وقتایی هم قرآن ...

خوشبحالت😔

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خونمون خوشم نمیومد شوهرم گفت خونه ای ک تو توش باشی بهشته (مخمو زد)😂

😂امان از این مردها با این زبونشون 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
به لینکی که توی امضام هست سر بزن. حالت خوب میشه.

قبلا رفتم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
😂امان از این مردها با این زبونشون 

👌👌😂😂😂 خیلی دیوصن😂😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
قبلا رفتم

آره، دیدم اسمت آشناس. توی لیست دوستام هم هستی. 

پس چرا اینقدر ناامید و غمگینی؟ 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

[QUOTE=142826352]آره، دیدم اسمت آشناس. توی لیست دوستام هم هستی.  پس چرا اینقدر ناامید و

گلم ی بار توخصوصی برات تعریف کردم

چن شب پیشم ذوق شعر گفتنم گل کرد

گفتمش تو مرا نیمه ی جانی

اونم گف تو مرا کللل جهاانی

اولین بار بود از این حرفا میزد😂😍 من ذوق مرگ

همسرم همیشه با حرفاش و کاراش بهم ثابت میکنه که دوسم داره . چند وقت پیش به مامانش گفت کنار زنم خیلی خوشبختم . مامانشم خوشحال شد و گفت بر چشم بد لعنت بعدشم مامانش رفت برامون اسپند دود کرد :)))

بعد این همه سال همین که هر وقت نگام میکنی ؛ لبخند روی لبات میاد یعنی من خوشبخت ترینم...❤
[QUOTE=142826352]آره، دیدم اسمت آشناس. توی لیست دوستام هم هستی.  پس چرا اینقدر ناامید و   ...

عزیز دلم، الآن رفتم نگاه کردم ببینم کدوم دوستمی. چون تعداد پیام‌ها توی خصوصیم زیاده و خیلی یادم نمیمونه کی چی بهم گفته. 

دلبر جان، اول از همه خودتو دوست داشته باش، بعد مثل اسمت میشی، میشی دلبر و دل میبری... 

اول یاد بگیر هر روز بری جلوی آینه و خودتو تحسین کنی ، اول به خودت فکر کن. بقیه‌ش ان‌شاءاله درست میشه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
عزیز دلم، الآن رفتم نگاه کردم ببینم کدوم دوستمی. چون تعداد پیام‌ها توی خصوصیم زیاده و خیلی یادم نمیم ...

من خودمو دوست دارم اما خب این شرایط تمام روحیمو ازم گرفته

من خودمو دوست دارم اما خب این شرایط تمام روحیمو ازم گرفته

من یه چیزایی رو خودم تجربه کردم خیلی روحیم بهتر شده اول اینکه اینقد خودتو مشغول کن نخوای زیاد فکرشو کنی دوم اینکه هرچی بیشتر به خدا نزدیک بشی و بیشتر حکمتو قبول داشته باشی حالت بهتره و اینکه اگه بتونی خواستتو رها کنی خیلی برات بهتره کامل خواستتو بسپار به خدا مثل زمانی که وکیل میگیری و اعتماد داری که کارت انجام میشه😉و اینکه سعی کن حتی در بدترین شرایطتم انرژیت مثبت باشه این رو حالت خیییلی تاثیر داره واقعا

خدایا شکرت😍💖
همسرم همیشه با حرفاش و کاراش بهم ثابت میکنه که دوسم داره . چند وقت پیش به مامانش گفت کنار زنم خیلی خ ...

خدا راشکر که خوشبختی عزیزم  چه حس خوبی گرفتم 

برا منم دعا کن عزیزم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏