2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من چهارشنبه این عمل و انجام دادم پیش دکتر آتوسا معروفی هزینه عملم با گن و ازمایشات و داروهام تقریبا ۱۰ میلیون شد. فوقالعاده راضی هم هستم. تقریبا درد نداشتم فقط سفتی گن و درن هایی که بهم وصل بود اذیتم میکرد. فعلا هم مراقبتهای سختی داره که باید خیلی مراعات کنم

سلام عزیزم من چهارشنبه این عمل و انجام دادم پیش دکتر آتوسا معروفی هزینه عملم با گن و ازمایشات و دارو ...

مرسسسی عزیزم ک جواب دادی مبااارکت باشه. مشهدی شما؟

سلام عزیزم من چهارشنبه این عمل و انجام دادم پیش دکتر آتوسا معروفی هزینه عملم با گن و ازمایشات و دارو ...

مراقبت هاش تا کی هست؟ کی میشه ب زندگی نرمال برگشت؟

مراقبت هاش تا کی هست؟ کی میشه ب زندگی نرمال برگشت؟

از امروز حالم تقریبا عالی شده و الان فقط نباید خیلی خم و راست بشم و دستام و بالا نگیرم و چیز سنگین بلند نکنم. داروی ضد عفونتم ۷روزه بود که تموم شد و الان دو تا پماد و برای ضد عفونت جای بخیه ها و رفع کبودی دارم استفاده میکنم روزی دوبار ۲۵ ام این ماه دوباره وقت ویزیت دارم

کسانی که عمل کردند میگن که بعد از یک ماه کاملا به زندگی عادی برگشتند و بعد از دو الی سه ماه تونستند ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت من میترسیدم پیش جراح عمومی برم جراح پلاستیکا هم ک خیلی گرون میشه اینکه شما میگی راضی بودی خوشحال شدم‌ حالا میرم پیش دکتر ویزیت شم ببینم چی میگه

مرسی عزیزم از توضیحاتت من میترسیدم پیش جراح عمومی برم جراح پلاستیکا هم ک خیلی گرون میشه اینکه شما می ...

منکه واقعا از دکترم راضی هستم جراح عمومی هستند اما زبر دست به معنای واقعی. اگه سوالی داشتی از من عزیزم بپرس